Skip to main content

BOXINBOX® VALMENNUS

Boxinbox® tarjoaa sekä yksilö-, pienryhmä- että joukkuevalmennusta

Yksilövalmennus

Yksilövalmennusta lähestytään kokonaisvaltaisen valmentamisen kautta. Valmennuksessa paneudumme kokonaisuuteen. On tärkeää miten valmennettava voi ja mitä hän tekee 24/7, eikä pelkästään 1 tai 2 tuntia viikossa kun näemme yhteisissä harjoituksissa. Alkuhaastattelu ja ohjelmien tekeminen toimivat hyvänä aloituksena, jonka jälkeen varsinainen työ tehdään vuorovaikutteisessa valmennussuhteessa. Urheilijoiden kanssa ohjelmointia lähestytään lajianalyysien kautta ja harjoitusohjelmat rakennetaan lajivalmentajien kanssa yhteistyössä.

Joukkuevalmennus

Boxinbox tarjoaa urheilujoukkueille erilaisia valmennuspalveluita oheisharjoitteluun, mitkä ovat yksilöllisesti räätälöitävissä. Valikoima lähtee yksittäisten harjoitusten pitämisestä aina koko seuraorganisaation kehittämiseen. Teemme myös konsultointia ja pidämme luentoja oheisharjoittelusta, ruokailusta, kokonaisvaltaisesta valmennuksesta ym. Ota rohkeasti yhteyttä, niin räätälöidään juuri teidän tarpeisiin sopiva ratkaisu.

Pienryhmävalmennus

Pienryhmävalmennus sopii loistavasti työyhteisölle tai harraste- ja kaveriporukoille. Voitte kerätä kokoon oman, noin 3-9 henkilön, ryhmän jolle suunnitellaan sopiva valmennus lähtötason mukaan. Pienryhmävalmennukseen voi lähteä mukaan rennoin mielin ja matalalla kynnyksellä. 

BOXINBOX® valmentajat

Kaikki salin valmentajat toimivat omien yrityksiensä kautta vuokraten Boxinbox® tiloja omien asiakkaidensa valmentamiseen. Samalla Boxinbox® on yhdistänyt muiden valmentajien palveluita salin toiminnan alle, jotta asiakkaat voivat käyttää eri valmentajien palveluita mahdollisimman monipuolisesti.
 
Huom! Jos olet valmentaja tai personal trainer ilman sopivaa valmennuspaikkaa, niin otathan yhteyttä!
Tervetuloa Boxinboxiin®, meiltä löytyy hyvät tilat monipuoliseen harjoitteluun!
Juuso Aho
Olen syntyperäinen hämeenlinnalainen, joka on viettänyt 15 vuotta eripuolilla Suomea ja maailmaa ja lopulta päätynyt kiertueeltaan takaisin syntymäkaupunkiinsa. Hämeenlinnaan paluun suurimpana syynä oli omien arvojen seuraaminen, eli olla yhdessä perheenä samassa paikassa. Nautin suunnattoman paljon enemmän ajasta kotona rakkaiden parissa kuin yksin lentokentillä odottelusta, nukkumisesta lentokoneissa, pitkistä välimatkoista ja jatkuvasta ikävästä. Hämeenlinnaan paluun myötä päätin myös tehdä jotain hämeenlinnalaisen urheilun ja liikunnan eteen. Tuohon lupaukseeni olen nyt vastannut omalla Boxinbox harjoituskeskuksellani ja valmentamalla Hämeenlinnalaisia urheilijoita ja kuntoilijoita.
 
Koulutukseltani olen liikuntaneuvoja ja liikunnanohjaaja AMK, molempien tutkintojen syventävinä aineina luin urheiluvalmennusta. Lisäksi olen käynyt painonnoston 1-tason valmentajakoulutuksen sekä painonnoston- ja Crossfit-level 1-ohjaajakoulutukset.
 
Työkokemusta omaan 10-vuoden verran erikoisjoukoista. Alkujaan toimin ammattisotilaan tehtävissä, joihin kuului myös vaativia työtehtäviä haasteellisissa olosuhteissa ulkomailla. Myöhemmin siirryin kouluttajan tehtäviin ja opiskelin samalla urheiluvalmennusta. Samalla pääsin yhdistämään työn ja opiskelun siirtämällä urheilijoiden valmentamisperiaatteita ammattisotilaiden harjoitteluun. Erikoisjoukkojen sotilaita voi hyvin verrata mihin tahansa suomalaisiin ammattiurheilijoihin. He harjoittelevat raskaita sotilaan työtehtäviä varten päivästä toiseen. Sotilasurani aikana sain olla mukana hienoissa projekteissa sotilaiden liikunnan parissa, kuten uuden liikuntakoulutuksen käsikirjan muutosprojektissa – siitä henkilökohtainen kiitos arvostamalleni valmentaja Manne Isorannalle.
 
Sotilasuran jälkeen pääsin valmentamaan huippu-urheilun pariin. Vuonna 2014 olin mukana edesmenneen Aki Hintsan valmennustiimissä Formula 1-sarjassa vastaten Jean-Eric Vergnen kokonaisvaltaisesta valmentamisesta. Iso kiitos Akille mahdollisuudesta ja kokonaisvaltaisen valmentamisen periaatteiden opettamisesta. Työ oli todella haastavaa ja antoi ammatillisesti todella paljon. Työn takia asuin ulkomailla ja matkustin todella paljon ympäri maailmaa. Samana vuonna oma perhetilanne muuttui eikä vastaavan työn tekemiselle ollut enää edellytyksiä. Tuon mahtavan vuoden oppeja pyrin nyt hyödyntämään omassa valmennuksessani. Käytännön valmennusopeista täytyy antaa iso kiitos senseilleni Kontsaksen Antille sekä henkisenä tukenani olleelle Pyry Salmelalle.
 
Juuso Aho
p. 044 241 9403, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Joonas Nykopp
Olen valmistunut urheiluhierojaksi sekä personal traineriksi 2014. Tämän jälkeen olen jatkanut oman osaamiseni kehittämistä useammilla seminaareilla ja luennoilla harjoittelusta, ravinnosta ja liikkuvuudesta, sekä avoimessa yliopistossa liikuntalääketieteen perusopinnoilla. Pyrin jatkuvasti kehittämään ja löytämään tehokkaampia ja parempia tapoja harjoitella ja valmentaa.
 
Tapojen ei tarvitse olla uusia vaan toimivia, on turha vaihtaa mitään toimivaa pois vain sen takia, että jokin on uutta.
 
Oma harjoittelu on vaihdellut vuosien varrella paljon. Nuorempana lajeina olivat lautailulajit, joista siirryin kamppailulajeihin. Vuonna 2008 aloitin potkunyrkkeilyyn, joka sitten vaihtui brasilian jiu jitsun ja lukkopainin harrastamiseen. Kamppailulajien kautta aloin tehdä voimaharjoittelua oheisharjoitteluna. Tänä päivänä oma harjoittelu koostuu laajasti erinäköisestä voimaharjoittelusta, sekä brasilaisen jiu jitsun ja lukkopainin harjoittelusta.
 
Joonas Nykopp
p. 040 455 2723, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
MIKKO LUOPIO
Olen valmentanut reilu kymmenen vuotta, alkuun enemmän joukkue-/palloilupuolella ja viime vuosina fysiikkaharjoittelua niin ryhmille kuin yksilöillekin.

Omakohtaisesti on koluttuna perinteiset joukkuepalloilulajit aina junnuista maajoukkuetasolle (ei ihan kaikissa lajeissa…) ja perinteisemmän voimaharjoittelun kautta enemmän painonnoston sekä toiminnallisen reenin suuntaan.

Filosofiaa en ole lukenut kuin pari pakollista kurssia lukiossa, joten sen syvällisempää mottoa ei ole valmennuksessakaan. Tärkeintä, että kukin pystyisi reenaamaan terveenä, kehittyisi, ehkä oppisi joskus jotain uuttakin ja jumpan jälkeen olisi parempi mieli.
TERHI MANTILA

Olen koulutukseltani Movement Coach, sekä toiminnallisen harjoittelun Personal Trainer. Lisäksi olen käynyt useita workshopeja/koulutuksia liikkuvuuteen ja kehonpainoharjoitteluun liittyen. Pyrin jatkuvasti kehittämään omaa osaamistani. Valmentaessani haluan panostaa laatuun ja monipuolisuuteen. Jokaisen harjoituksen pitäisi lisätä toimintakykyäsi, ei rajoittaa sitä.

Movement harjoittelu on kehonpainoharjoittelua, jossa yhdistyy mm. joogasta, voimistelusta ja nykytanssista tuttuja liikkeitä. Tärkeimpänä ajatuksena harjoittelussa on yhdistää voima sekä liikkuvuusharjoittelu. Käyttää nivelkulmia, joita ei normaalisti ole totuttu käyttämään. Tavoitteena saada kehosta mahdollisimman toimintakykyinen. Tunneilla teemme paljon avaavaa ja vahvistavaa liikettä koko keholle. Pyrimme haastamaan koordinaatiota, kehonhallintaa, tasapainoa sekä pääkoppaa erilaisilla harjoitteilla. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta, riittää että otat mukaan avoimen ja uteliaan mielen.

Terhi Mantila
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., terhimantila.fi