fbpx

BOXINBOX® VALMENNUS

Boxinbox® tarjoaa sekä yksilö-, pienryhmä- että joukkuevalmennusta

Yksilövalmennus

Yksilövalmennusta lähestytään kokonaisvaltaisen valmentamisen kautta. Valmennuksessa paneudumme kokonaisuuteen. On tärkeää miten valmennettava voi ja mitä hän tekee 24/7, eikä pelkästään 1 tai 2 tuntia viikossa kun näemme yhteisissä harjoituksissa. Alkuhaastattelu ja ohjelmien tekeminen toimivat hyvänä aloituksena, jonka jälkeen varsinainen työ tehdään vuorovaikutteisessa valmennussuhteessa. Urheilijoiden kanssa ohjelmointia lähestytään lajianalyysien kautta ja harjoitusohjelmat rakennetaan lajivalmentajien kanssa yhteistyössä.

Joukkuevalmennus

Boxinbox tarjoaa urheilujoukkueille erilaisia valmennuspalveluita oheisharjoitteluun, mitkä ovat yksilöllisesti räätälöitävissä. Valikoima lähtee yksittäisten harjoitusten pitämisestä aina koko seuraorganisaation kehittämiseen. Teemme myös konsultointia ja pidämme luentoja oheisharjoittelusta, ruokailusta, kokonaisvaltaisesta valmennuksesta ym. Ota rohkeasti yhteyttä, niin räätälöidään juuri teidän tarpeisiin sopiva ratkaisu.

Pienryhmävalmennus

Pienryhmävalmennus sopii loistavasti työyhteisölle tai harraste- ja kaveriporukoille. Voitte kerätä kokoon oman, noin 3-9 henkilön, ryhmän jolle suunnitellaan sopiva valmennus lähtötason mukaan. Pienryhmävalmennukseen voi lähteä mukaan rennoin mielin ja matalalla kynnyksellä. 
JUOKSIJAN OHEISHARJOITTELU
10 krt kurssi

Juoksijan oheisharjoittelukurssilla vahvistamme ja valmistamme kehoa niin, että kevään tullen voit vetää lenkkarit hyvillä mielin jalkaan, keho on valmis vastaanottamaan juoksun rasitukset!

Panostamme liikkuvuuteen, kehonhallintaan, lihashuoltoon ja voimatasojen parantamiseen. Saat uusia ideoita omatoimisiin treeneihin, ja siihen mitä juoksun kannalta erityisesti pitäisi ottaa oheisharjoittelussa huomioon. Opettelemme turvalliset suoritustekniikat mm. erilaisiin maastavetoihin ja kyykkyihin, jotka ovat erinomaisia voimaharjoitteita myös juoksijalle.

Hinta 149 €.
Kurssi sopii kaikentasoisille kuntojuoksijoille.
Kysy rohkeasti lisää: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 040 766 2287.

GOLFIN OHEISHARJOITTELU

Valmennuksen tarkoitus on kehittää golfissa tarvittavia fyysisiä ominaisuuksia, joiden avulla itse lajisuoritus saadaan toteutettua paremmin, tehokkaammin ja turvallisemmin.

Harjoittelussa keskitytään niihin osa-alueisiin, jotka ovat oleellisia golfin näkökulmasta ja sen lisäksi harjoitetaan muita yleisiä ominaisuuksia, joiden avulla pystytään pelaamaan terveemmin ja laskettua loukkaantumisriskiä.

Valmennus on ryhmävalmennus, joka tapahtuu maksimissaan 6 hengen ryhmissä. Valmennuksen kesto on 8 vko, joka sisältää yhteensä 16 harjoitusta, joista 8 on ohjattuja ja 8 tapahtuu omatoimisesti. Valmennukset tapahtuvat Boxinboxilla, jossa ryhmä saa harjoitella omassa rauhassa, ilman häiriötekijöitä. Omatoimiset harjoitukset voi tehdä valitsemallaan harjoituspaikalla tai Boxinboxille voi ostaa harjoittelu oikeudet valmennuksen ajaksi. Kaikkiin harjoituksiin on harjoitusohjelma, sekä lisäksi saat kirjalliset ohjeet ja liikkeistä löytyy lisäksi tekniikkavideot.

Hinta 199 €.
Voit kerätä myös oman ryhmän ja sopia sopivan harjoitusajan.
Kysy lisää s-posti. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
Saat harjoitusohjelmat, 8 ohjattua harjoituskertaa, kirjalliset ohjeet, tekniikkavideot, seuranta valmennuksen ajan.


BOXINBOX® valmentajat

Kaikki salin valmentajat toimivat omien yrityksiensä kautta vuokraten Boxinbox® tiloja omien asiakkaidensa valmentamiseen. Samalla Boxinbox® on yhdistänyt muiden valmentajien palveluita salin toiminnan alle, jotta asiakkaat voivat käyttää eri valmentajien palveluita mahdollisimman monipuolisesti.
 
Huom! Jos olet valmentaja tai personal trainer ilman sopivaa valmennuspaikkaa, niin otathan yhteyttä!
Tervetuloa Boxinboxiin®, meiltä löytyy hyvät tilat monipuoliseen harjoitteluun!
Juuso Aho
Olen syntyperäinen hämeenlinnalainen, joka on viettänyt 15 vuotta eripuolilla Suomea ja maailmaa ja lopulta päätynyt kiertueeltaan takaisin syntymäkaupunkiinsa. Hämeenlinnaan paluun suurimpana syynä oli omien arvojen seuraaminen, eli olla yhdessä perheenä samassa paikassa. Nautin suunnattoman paljon enemmän ajasta kotona rakkaiden parissa kuin yksin lentokentillä odottelusta, nukkumisesta lentokoneissa, pitkistä välimatkoista ja jatkuvasta ikävästä. Hämeenlinnaan paluun myötä päätin myös tehdä jotain hämeenlinnalaisen urheilun ja liikunnan eteen. Tuohon lupaukseeni olen nyt vastannut omalla Boxinbox harjoituskeskuksellani ja valmentamalla Hämeenlinnalaisia urheilijoita ja kuntoilijoita.
 
Koulutukseltani olen liikuntaneuvoja ja liikunnanohjaaja AMK, molempien tutkintojen syventävinä aineina luin urheiluvalmennusta. Lisäksi olen käynyt painonnoston 1-tason valmentajakoulutuksen sekä painonnoston- ja Crossfit-level 1-ohjaajakoulutukset.
 
Työkokemusta omaan 10-vuoden verran erikoisjoukoista. Alkujaan toimin ammattisotilaan tehtävissä, joihin kuului myös vaativia työtehtäviä haasteellisissa olosuhteissa ulkomailla. Myöhemmin siirryin kouluttajan tehtäviin ja opiskelin samalla urheiluvalmennusta. Samalla pääsin yhdistämään työn ja opiskelun siirtämällä urheilijoiden valmentamisperiaatteita ammattisotilaiden harjoitteluun. Erikoisjoukkojen sotilaita voi hyvin verrata mihin tahansa suomalaisiin ammattiurheilijoihin. He harjoittelevat raskaita sotilaan työtehtäviä varten päivästä toiseen. Sotilasurani aikana sain olla mukana hienoissa projekteissa sotilaiden liikunnan parissa, kuten uuden liikuntakoulutuksen käsikirjan muutosprojektissa – siitä henkilökohtainen kiitos arvostamalleni valmentaja Manne Isorannalle.
 
Sotilasuran jälkeen pääsin valmentamaan huippu-urheilun pariin. Vuonna 2014 olin mukana edesmenneen Aki Hintsan valmennustiimissä Formula 1-sarjassa vastaten Jean-Eric Vergnen kokonaisvaltaisesta valmentamisesta. Iso kiitos Akille mahdollisuudesta ja kokonaisvaltaisen valmentamisen periaatteiden opettamisesta. Työ oli todella haastavaa ja antoi ammatillisesti todella paljon. Työn takia asuin ulkomailla ja matkustin todella paljon ympäri maailmaa. Samana vuonna oma perhetilanne muuttui eikä vastaavan työn tekemiselle ollut enää edellytyksiä. Tuon mahtavan vuoden oppeja pyrin nyt hyödyntämään omassa valmennuksessani. Käytännön valmennusopeista täytyy antaa iso kiitos senseilleni Kontsaksen Antille sekä henkisenä tukenani olleelle Pyry Salmelalle.
 
Juuso Aho
p. 044 241 9403, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Joonas Nykopp
Olen valmistunut urheiluhierojaksi sekä personal traineriksi 2014. Tämän jälkeen olen jatkanut oman osaamiseni kehittämistä useammilla seminaareilla ja luennoilla harjoittelusta, ravinnosta ja liikkuvuudesta, sekä avoimessa yliopistossa liikuntalääketieteen perusopinnoilla. Pyrin jatkuvasti kehittämään ja löytämään tehokkaampia ja parempia tapoja harjoitella ja valmentaa.
 
Tapojen ei tarvitse olla uusia vaan toimivia, on turha vaihtaa mitään toimivaa pois vain sen takia, että jokin on uutta.
 
Oma harjoittelu on vaihdellut vuosien varrella paljon. Nuorempana lajeina olivat lautailulajit, joista siirryin kamppailulajeihin. Vuonna 2008 aloitin potkunyrkkeilyyn, joka sitten vaihtui brasilian jiu jitsun ja lukkopainin harrastamiseen. Kamppailulajien kautta aloin tehdä voimaharjoittelua oheisharjoitteluna. Tänä päivänä oma harjoittelu koostuu laajasti erinäköisestä voimaharjoittelusta, sekä brasilaisen jiu jitsun ja lukkopainin harjoittelusta.
 
Joonas Nykopp
Erkka Nurminen
Olen valmistunut liikuntaneuvojaksi vuonna 2014 Pajulahdesta ja työskennellyt liikunta-alalla siitä asti. Suurimmaksi osaksi olen toiminut Lasten Liikunnan Tuki ry:ssä, jossa olen päässyt lasten lisäksi liikuttamaan myös aikuisia. Halusin laajentaa osaamistani kunto-ja terveysliikunnan saralla ja aloitin personal trainer opinnot
Nordic Health Academysa, jossa pakettiin sisältyi myös
liikuntalääketieteen perusopinnot avoimessa yliopistossa.
Ace-sertifikaatin (American counsil on exercise) sain tiiviiden opintojen jälkeen marraskuussa 2019. Opintojen ajan hankin käytönnön kokemusta personl trainerin hommista oman toiminimen kautta.

Itselleni rakkain liikkumismuoto on kestävyysjuoksu ja missioni onkin auttaa kuntojuoksijoita treenaamaan fiksusti, nousujohteisesti ja mahdollisimman vammattomasti. Haluan auttaa kuntojuoksijoita asettamaan mielekkäitä tavoitteita ja tarjota heille omaa ammattitaitoani
matkalla tavoitetta kohti.

JUOKSUHARJOITTELUSSA KOROSTAN:

MONIPUOLISUUTTA. Tämä tarkoittaa monipuolisia juoksuharjoituksia, mutta myös muiden harjoitusmuotojen hyödyntämistä. Esimerkiksi pyöräilyllä, uinnilla ja hiihdolla kehität kestävyyttäsi altistamatta itseäsi vammoille liiallisella juoksumäärällä. Lisäksi monipuoliseen harjoitteluun kuuluu voima- ja liikkuvuusominaisuuksista huolehtiminen.

RIITTÄVÄÄ LEPOA JA PALAUTUMISTA. Ilman riittävää palautumista ei nousujohteinen harjoittelu ja terveenä pysyminen onnistu.

SÄÄNNÖLLISYYTTÄ JA RUTIINEJA. Kun harjoittelusta ja siihen liittyvistä asioista muodostuu tapoja ja rutiineja, tapahtuvat ne ikään kuin omalla painollaan, eikä sinun tarvitse neuvotella itsesi kanssa ennen jokaista treeniä, että jaksaako tänään lähteä.

TERVEYDEN JA ARJEN REALITEETTIEN EHDOILLA HARJOITTELUA. Kuntoilijalla on elämässään paljon muitakin kiireitä ja velvollisuuksia. Harjoittelu pitää skaalata omaan elämäntilanteeseen sopivaksi ja suhtautuminen
harjoitteluun pitää olla riittävän joustavaa. Aina ei voi kaikkea tehdä harrastuksen ehdoilla ja aina ei kaikki mene suunnitelman mukaisesti. Lopputulos on yleensä parempi, kun tehdään aavistuksen ”liian kevyesti” kuin vähääkään liikaa.

VIISAASTI HARJOITTELUA. Ei yritetä tehdä niin paljon kuin mahdollista, vaan tehdään sen verran kuin on kehittymisen kannalta tarpeen. Otetaan siis tehdystä työstä kaikki mahdollinen hyöty irti. Käytännössä tämä tarkoittaa pienin askelin nousujohteisesti etenemistä. Viisaaseen juoksuharjoitteluun liittyy olennaisesti myös jaksotettu
harjoittelu. Ei yritetä mahduttaa yhteen treeniviikkoon tai -jaksoon kaikkea mahdollista, vaan keskitytään yhteen tai kahteen ominaisuuteen kerrallaan yhdessä harjoitusjaksossa, muita ominaisuuksia ylläpitäen.

KAIKKEIN TÄRKEIN ASIA HARJOITTELUSSA ON TIETYSTI SE, ETTÄ SIITÄ NAUTTII. Jos se on pakkopullaa, ei sitä tule todennäköisesti tehneeksi kovin pitkäjänteisesti. Etsi itsellesi siis liikuntamuoto josta todella nautit!

Erkka Nurminen
p. 040 766 2287, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., www.entraining.fi

Tuulianna Avantola
Olen hämeenlinnalainen, nelissäkymmenissä oleva joogi ja yrittäjä. Opiskelin kansainväliseen joogatutkintoon tähtäävästä koulutuksesta joogaopettajaksi (RYT-200, Villa Mandala, Loviisa). Olen käynyt myös ilmajoogaohjaajakoulutuksen (Vertical club, Helsinki).

Parasta työssäni on kohdata kaikenlaisia ja -ikäisiä ihmisiä ja opettaa vaihtelevasti erilaisia ryhmiä. Erityisesti sydäntä lähellä ovat lasten ja nuorten liikkuvuus, kehonhallinta ja koordinaatiotaidot. Ihan kaikkien opetettavieni kanssa keskitymme anatomisesti turvallisiin linjauksiin. Kehon stabiliteetti ja kokonaisvaltainen terveys ja hyvinvointi (hermosto, luusto, lihakset, verenkierto) ovat lähtökohtana kaikelle opetus- ja ohjaustyölleni. Omien kurssituntien ja ryhmäliikuntatuntien lisäksi ohjaan aktiiviurheilijoita ja teen yhteistyötä muun muassa eri urheiluseurojen kanssa. Minut voi tilata yrityksiin ja tapahtumiin tunteja pitämään, sekä kuuntelen mielelläni ehdotuksia erilaisista yhteistyökuvioista.

Jooga toimii monen muun lajin rinnalla loistavana oheistreeninä, mutta toisaalta kiireisessä arjessa joogan avulla voi aktivoida lepohermostoa ja täten ylläpitää omaa jaksamista. Opetusmateriaaliini kuuluu niin dynaamista kuin rauhoittavaakin joogaa, sekä liikkuvuus- ja koordinaatiotreenejä.

Tarjoan myös yksityistunteja.

Tuulianna Avantola
p.0400 408898, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., www.tuuliannanjooga.fi

Tanja Mäkiharju
Olen 38-vuotias kahden lapsen äiti. Koulutukseltani olen kätilö ja urheiluhieroja. Kätilön töitä tein 10-vuotta sairaalassa, jonka jälkeen valmistuin 2016 urheiluhierojaksi. Hierojaksi valmistumisen jälkeen perustin yrityksen nimeltä Liiketila KokoNaisuus, jonka palveluihin kuuluu mm. hierontapalvelut sekä yksityisen kätilön palvelut.
 
Olen harrastanut erilaisia kamppailulajeja 17 vuotta, josta tämänhetkistä päälajiani potkunyrkkeilyä kohta 9 vuotta.

Lisäkoulutusta olen hakenut mm. urheiluvammojen hoitamisesta, kinesioteippauksesta sekä vatsalihasten erkauman tutkimisesta ja kuntouttamisesta. Kätilönä minulla on vahva osaaminen lantionpohjalihasten sekä raskaanaolevien ja synnyttäneiden naisten parissa. Oman harrastukseni puolesta olen kouluttautunut valmennukseen ja ohjaamiseen, minkä parissa jatkan kouluttautumista vielä jatkossakin. Erityisesti itseäni kiinnostaa naisten ja tyttöjen urheiluvalmennus.

Tanja Mäkiharju
p. 010 581 8920, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., www.liiketilakokonaisuus.fi
Kirsi Roos
Wellbeing is the small decisions in your everyday life and lead to a better mental and physical performance. For this you don't necessarily need a lot of equipment, money or superfoods. When exercise, nutrition and recovery are in balance, it's easier to stay focused and energetic in everyday life.

I have been working in the fitness industry since 2005 and as a personal trainer since 2013. I studied nutrition in Helsinki open university in 2013 as well. My main goal is to help the beginners start their journey to wellbeing safely and feeling good about their own training. Working in English is not a problem for me so please – don’t hesitate to contact me!

Tarkoitukseni personal trainerina on auttaa ihmisiä kohti parempaa ja vireämpää arkea. Kun liikunta, ravinto ja lepo ovat tasapainossa, on jokapäiväisessä elämässä tasapainoilukin helpompaa.

Työssäni palkitsevinta on nähdä asiakkaiden kehittyminen ja parasta palautetta saan silloin, kun tehdyn työn tulokset alkavat näkyä asiakkaan arjessa.

Olen vuodesta 2005 alkaen työskennellyt kuntokeskusalalla ja kouluttautunut matkan varrella lisää. Töitä olen tehnyt ryhmäliikuntavastaavana sekä kuntosaliohjaanana. Personal trainer -tutkinnon suoritin vuonna 2013, samoin kuin Ravitsemustieteen perusteet
Helsingin avoimessa yliopistossa. Työni on painottunut aloittelijoiden sekä painonpudottajien kanssa työskentelyyn ja nämä ryhmät ovatkin oma vahvuuteni.

Kirsi Roos
Rouge hyvinvointipalvelut
p. 045 633 9373
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.hyvinvointirouge.com
Petri Virjo

Kansainvälistä kaupankäyntiä Petrillä on takana lähes 20 vuoden verran. Nykyisellään urheilu on myös päätoiminenkin työ, sillä Petri on töissä Klubben Sport Finlandilla, myyden uinti-, urheilu- ja triathlonvarusteita työkseen. Markkinointimerkonomiksi valmistumisen jälkeen Petri lähti vuosiksi matkatoimistoalalle toimien kohdepäällikkönä mm. Espanjassa, Kreikassa ja Turkissa. Saavutuksista tärkeimpinä Petri listaa vaimon, kolme poikaa, omakotitalon ja koiran. Terveyttä Petri pitää elämän tärkeimpien asioiden joukossa, jota hän pyrkii ylläpitämään aktiivisella urheilulla ja liikunnalla. Aikuisiällä triathlonmatkoja on jo kertynyt useita kymmeniä, joista neljä täysmittaista, ja maratonejakin on juostuna kymmenkunta. Petrille hienoimpia kokemuksina pyöräilyssä ovat Norjassa järjestettävä Den Store Styrkeprøven -ajo Trondheimin ja Oslon välillä (550 km) ja Mallorcan ympäriajo Mallorca 312. Näiden innoittamana Petri on aloittanut järjestämään Tour de Härkätie -tapahtumaa, joka tutustuttaa helatorstaisin vanhan Härkätien maisemiin 365 km verran Hämeenlinnasta Turkuun ja takaisin vuonna 2020 jo 6. kerran.

Valmennuskoulutuksia:

 • Triathlon: Suomen Triathlonliiton 1, 2 ja 3 taso (3 taso vielä kesken)
 • Triathlon: VAT = Valmentajan ammattitutkinto (kesken)
 • Triathlon: Finntriathlon 2 tason valmentajakoulutus
 • Suomen Palloliitto: Uefa C taso
 • Suomen Salibandyliitto: 2 tason valmentajakoulutus
 • Pyöräily: B valmentajataso
 • Varalan Urheiluopisto: Liikunnanohjauksen perustutkinto
 • Wattbike ohjaajakoulutus

Petri Virjo, puh. 040 544 1423, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
ANTTI MUNNUKKA

Olen aloittanut valmentamisen 18 vuotiaana ohjaamalla pyöräilyjunioreita. Tätä työtä on tullut tehtyä siitä asti lähes koko ajan mutta viimeisen viiden aikana olen siirtynyt kokonaan aikuisten kuntoilijoiden valmentamiseen. Päätyökseni toimin yrittäjänä Parolan Pyörähuollossa, jossa huollamme ja myymme pyöriä. Siinä sivussa valmennan myös ammatikseni.

Pyöräilyn olen aloittanut tavoitteellisesti 15 vuotiaana maastopyöräilystä. Joskin parhaat tulokset urheilullisesti tulivat kuitenkin maantieltä. Maastopyöräily lajina on kuitenkin lähinnä sydäntä ja se on ollut päälajini näin kuntoilijana. Valmennuskokemusta löytyy maajoukkue tasolta asti. Olin aikanaan mukana Suomen pyöräilyunionin maastojaostossa ja vastasin U23 ja sitä nuorempien maajoukkue toiminnasta. Olen ollut perustamassa myös Tawast Cycling Clubia ja toiminut lähes 10 vuotta seuran puheenjohtajana.

Valmennuksessa minua kiehtoo valmennettavan ohjaaminen hänelle sopivaan harjoitteluun ja auttaminen valmennettavan tavoitteiden saavuttamisessa. Tehoon pohjautuva pyöräilyharjoittelu on tuottavaa mutta oman kehon kuuntelua ei saa unohtaa. Monesti hienoimpia hetkiä ovat ne, kun huomaa, että valmennettava on hoksannut jotain omasta kehostaan ja harjoittelua onnistutaan säätämään paremmin hänelle sopivaksi.

Maastopyöräily lajina on moniulotteinen. Laji vaatii erittäin hyvää kestävyyttä mutta asettaa kovia vaatimuksia myös taidolle ja myös rohkeudelle. Olenkin viime vuosina ottanut taitoharjoittelun mukaan valmennukseen. Maastopyöräilyssä myös luonnossa liikkuminen on erittäin tärkeä elementti.

Omaa osaamista tulee nykyään päivitettyä lukemalla niin kotimaista kuin ulkomaistakin valmennuskirjallisuutta ja käymällä eri valmennusseminaareissa ja koulutustilaisuuksissa.

Koulutus:

 • Yhteisöpedagogi AMK (seikkailu- ja elämyspedagogiikka)
 • Valmentajan ammattitutkinto
 • Johtamisen erikoisammattitutkinto
 • Ammatillisen opettajan pätevyys
 • Pyöräilyvalmentaja 1 taso
 • Triathlonvalmentaja 1 taso

Antti Munnukka
puh. 0445441980, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

ELINA HONKAVUORI
Olen koulutukseltani liikunnan- ja terveystieteiden opettaja (Ktm, Li ja Tt kand.) Päivätyössäni opetan yläkoulussa liikuntaa sekä
terveystietoa.

Olen vastannut Tawast Cycling Clubin järjestämistä talviharjoitteluista kolmen vuoden ajan pitämällä sisäpyöräilyharjoituksia pyöräilijöille ja triathlonisteille sekä erityisesti suunniteltuja kehonhuoltoharjoituksia. Lisäksi toimin vuonna 2020 Tawast Cycling Clubin triathlonalkeiskurssin suunnittelijana ja päävalmentajana.

Liikuntaan, ihmisen fysiologiaan ja kehonhuoltoon liittyvää teoriaa ja pedagogista osaamista olen opiskellut yliopistossa sekä erinäisillä täydennyskoulutuksilla, ja eri kestävyyslajien parista olen hankkinut laaja-alaista näkemystä kestävyysharjoitteluun ja lajitaitojen kehittämiseen liittyen.

Oman yritykseni ellugo:n kautta tarjoan kestävyysurheiluun keskittyvää valmennusta sekä lajitaitojen kehittämiseen tekniikkaopetusta hiihdossa, triathlonissa, maastopyöräilyssä ja juoksussa. Lisäksi teen yritykseni kautta liikkuvuusanalyysejä.

Boxininboxilla olen toiminut ohjaajana 2018 syksystä alkaen vetäen Tawast Cycling Clubin harjoituksia. Nykyään viikottaiset harjoitukset on myös avattu muille boxinboxin asiakkaille. Kolmatta vuotta putkeen toimin myös Tawast Cycling Clubin edustusurheilija ja saavutuksinani on SM-mitaleita triathlonin ja pyöräilyn puolelta. Vastaan itse omasta valmennuksestani. Valmennusfilosofiaani on aina kuulunut paljon kehoa huoltavia harjoitteitta ja erityisesti jooga ja sen erilaiset traditiot ovat tulleet tutuiksi harjoittelun sekä kirjallisuuden myötä.

Ylösalas joogatuntikonseptin kehittäminen ja tuntitarjonnan aloittaminen yhteistyössä Boxinboxin® kanssa lähti liikkeelle
omakohtaisesta harjoittelusta sekä lajiin syventymisestä. Suomessa vain harvassa paikassa on tarjolla inversioihin eli ylösalas asennossa tehtäviin harjoituksiin keskittyviä joogatunteja, joissa hyödynnetään tähän tarkoitukseen suunniteltua joogatukea. Tämän
tuolimaisen joogatuen avulla myös muut joogan perinteisemmät asanaharjoitukset saavat aivan uudenlaista syvyyttä ja asanoihin
pääseminen helpottuu sekä niissä pysyminen harjoituksen aikana on miellyttävämpää.

 • Liikuntatieteiden kandi
 • Terveystieteiden kandi
 • Kasvatustieteiden maisteri
 • Opetushallinnon tutkinto
 • Suunnistusliiton i-taso suunnistusvalmentaja
 • Wattbikeohjaaja
 • Kehonhuolto-ohjaaja
 • Te3 -sertifioitu liikkuvuusohjaaja
 • Sensomotorinen-harjoittelu ohjaaja
 • Ylösalas joogatuntiohjaaja

Puh. 044 022 5999
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., www.ellugo.fi

© 2019 BOXINBOX. Webdesign: Mainostoimisto MI Suunnittelu

Sivuston kuvat: Riku Hasari, Marika Ijäs