Skip to main content

BOXINBOX® VALMENNUS

Boxinbox® tarjoaa sekä yksilö-, pienryhmä- että joukkuevalmennusta

Yksilövalmennus

Yksilövalmennusta lähestytään kokonaisvaltaisen valmentamisen kautta. Valmennuksessa paneudumme kokonaisuuteen. On tärkeää miten valmennettava voi ja mitä hän tekee 24/7, eikä pelkästään 1 tai 2 tuntia viikossa kun näemme yhteisissä harjoituksissa. Alkuhaastattelu ja ohjelmien tekeminen toimivat hyvänä aloituksena, jonka jälkeen varsinainen työ tehdään vuorovaikutteisessa valmennussuhteessa. Urheilijoiden kanssa ohjelmointia lähestytään lajianalyysien kautta ja harjoitusohjelmat rakennetaan lajivalmentajien kanssa yhteistyössä.

Joukkuevalmennus

Boxinbox tarjoaa urheilujoukkueille erilaisia valmennuspalveluita oheisharjoitteluun, mitkä ovat yksilöllisesti räätälöitävissä. Valikoima lähtee yksittäisten harjoitusten pitämisestä aina koko seuraorganisaation kehittämiseen. Teemme myös konsultointia ja pidämme luentoja oheisharjoittelusta, ruokailusta, kokonaisvaltaisesta valmennuksesta ym. Ota rohkeasti yhteyttä, niin räätälöidään juuri teidän tarpeisiin sopiva ratkaisu.

Pienryhmävalmennus

Pienryhmävalmennus sopii loistavasti työyhteisölle tai harraste- ja kaveriporukoille. Voitte kerätä kokoon oman, noin 3-9 henkilön, ryhmän jolle suunnitellaan sopiva valmennus lähtötason mukaan. Pienryhmävalmennukseen voi lähteä mukaan rennoin mielin ja matalalla kynnyksellä. 

BOXINBOX® valmentajat

Kaikki salin valmentajat toimivat omien yrityksiensä kautta vuokraten Boxinbox® tiloja omien asiakkaidensa valmentamiseen. Samalla Boxinbox® on yhdistänyt muiden valmentajien palveluita salin toiminnan alle, jotta asiakkaat voivat käyttää eri valmentajien palveluita mahdollisimman monipuolisesti.
 
Huom! Jos olet valmentaja tai personal trainer ilman sopivaa valmennuspaikkaa, niin otathan yhteyttä!
Tervetuloa Boxinboxiin®, meiltä löytyy hyvät tilat monipuoliseen harjoitteluun!
Juuso Aho
Olen syntyperäinen hämeenlinnalainen, joka on viettänyt 15 vuotta eripuolilla Suomea ja maailmaa ja lopulta päätynyt kiertueeltaan takaisin syntymäkaupunkiinsa. Hämeenlinnaan paluun suurimpana syynä oli omien arvojen seuraaminen, eli olla yhdessä perheenä samassa paikassa. Nautin suunnattoman paljon enemmän ajasta kotona rakkaiden parissa kuin yksin lentokentillä odottelusta, nukkumisesta lentokoneissa, pitkistä välimatkoista ja jatkuvasta ikävästä. Hämeenlinnaan paluun myötä päätin myös tehdä jotain hämeenlinnalaisen urheilun ja liikunnan eteen. Tuohon lupaukseeni olen nyt vastannut omalla Boxinbox harjoituskeskuksellani ja valmentamalla Hämeenlinnalaisia urheilijoita ja kuntoilijoita.
 
Koulutukseltani olen liikuntaneuvoja ja liikunnanohjaaja AMK, molempien tutkintojen syventävinä aineina luin urheiluvalmennusta. Lisäksi olen käynyt painonnoston 1-tason valmentajakoulutuksen sekä painonnoston- ja Crossfit-level 1-ohjaajakoulutukset.
 
Työkokemusta omaan 10-vuoden verran erikoisjoukoista. Alkujaan toimin ammattisotilaan tehtävissä, joihin kuului myös vaativia työtehtäviä haasteellisissa olosuhteissa ulkomailla. Myöhemmin siirryin kouluttajan tehtäviin ja opiskelin samalla urheiluvalmennusta. Samalla pääsin yhdistämään työn ja opiskelun siirtämällä urheilijoiden valmentamisperiaatteita ammattisotilaiden harjoitteluun. Erikoisjoukkojen sotilaita voi hyvin verrata mihin tahansa suomalaisiin ammattiurheilijoihin. He harjoittelevat raskaita sotilaan työtehtäviä varten päivästä toiseen. Sotilasurani aikana sain olla mukana hienoissa projekteissa sotilaiden liikunnan parissa, kuten uuden liikuntakoulutuksen käsikirjan muutosprojektissa – siitä henkilökohtainen kiitos arvostamalleni valmentaja Manne Isorannalle.
 
Sotilasuran jälkeen pääsin valmentamaan huippu-urheilun pariin. Vuonna 2014 olin mukana edesmenneen Aki Hintsan valmennustiimissä Formula 1-sarjassa vastaten Jean-Eric Vergnen kokonaisvaltaisesta valmentamisesta. Iso kiitos Akille mahdollisuudesta ja kokonaisvaltaisen valmentamisen periaatteiden opettamisesta. Työ oli todella haastavaa ja antoi ammatillisesti todella paljon. Työn takia asuin ulkomailla ja matkustin todella paljon ympäri maailmaa. Samana vuonna oma perhetilanne muuttui eikä vastaavan työn tekemiselle ollut enää edellytyksiä. Tuon mahtavan vuoden oppeja pyrin nyt hyödyntämään omassa valmennuksessani. Käytännön valmennusopeista täytyy antaa iso kiitos senseilleni Kontsaksen Antille sekä henkisenä tukenani olleelle Pyry Salmelalle.
 
Juuso Aho
p. 044 241 9403, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Joonas Nykopp
Olen valmistunut urheiluhierojaksi sekä personal traineriksi 2014. Tämän jälkeen olen jatkanut oman osaamiseni kehittämistä useammilla seminaareilla ja luennoilla harjoittelusta, ravinnosta ja liikkuvuudesta, sekä avoimessa yliopistossa liikuntalääketieteen perusopinnoilla. Pyrin jatkuvasti kehittämään ja löytämään tehokkaampia ja parempia tapoja harjoitella ja valmentaa.
 
Tapojen ei tarvitse olla uusia vaan toimivia, on turha vaihtaa mitään toimivaa pois vain sen takia, että jokin on uutta.
 
Oma harjoittelu on vaihdellut vuosien varrella paljon. Nuorempana lajeina olivat lautailulajit, joista siirryin kamppailulajeihin. Vuonna 2008 aloitin potkunyrkkeilyyn, joka sitten vaihtui brasilian jiu jitsun ja lukkopainin harrastamiseen. Kamppailulajien kautta aloin tehdä voimaharjoittelua oheisharjoitteluna. Tänä päivänä oma harjoittelu koostuu laajasti erinäköisestä voimaharjoittelusta, sekä brasilaisen jiu jitsun ja lukkopainin harjoittelusta.
 
Joonas Nykopp
p. 040 455 2723, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Joonas Rokkanen
Olen Joonas Rokkanen Hämeenlinnan Soutajista ja ohjaan soutuspinningtunteja maanantaisin. Soutukokemusta minulla on jo yli 20 vuoden ajalta. Olen harrastanut olympialuokan soutua vuodesta 1999 asti ja ohjannut soutuspinningtunteja vuodesta 2001. 
Petri Virjo

Kansainvälistä kaupankäyntiä Petrillä on takana lähes 20 vuoden verran. Nykyisellään urheilu on myös päätoiminenkin työ, sillä Petri on töissä Klubben Sport Finlandilla, myyden uinti-, urheilu- ja triathlonvarusteita työkseen. Markkinointimerkonomiksi valmistumisen jälkeen Petri lähti vuosiksi matkatoimistoalalle toimien kohdepäällikkönä mm. Espanjassa, Kreikassa ja Turkissa. Saavutuksista tärkeimpinä Petri listaa vaimon, kolme poikaa, omakotitalon ja koiran. Terveyttä Petri pitää elämän tärkeimpien asioiden joukossa, jota hän pyrkii ylläpitämään aktiivisella urheilulla ja liikunnalla. Aikuisiällä triathlonmatkoja on jo kertynyt useita kymmeniä, joista neljä täysmittaista, ja maratonejakin on juostuna kymmenkunta. Petrille hienoimpia kokemuksina pyöräilyssä ovat Norjassa järjestettävä Den Store Styrkeprøven -ajo Trondheimin ja Oslon välillä (550 km) ja Mallorcan ympäriajo Mallorca 312. Näiden innoittamana Petri on aloittanut järjestämään Tour de Härkätie -tapahtumaa, joka tutustuttaa helatorstaisin vanhan Härkätien maisemiin 365 km verran Hämeenlinnasta Turkuun ja takaisin vuonna 2020 jo 6. kerran.

Valmennuskoulutuksia:

 • Triathlon: Suomen Triathlonliiton 1, 2 ja 3 taso (3 taso vielä kesken)
 • Triathlon: VAT = Valmentajan ammattitutkinto (kesken)
 • Triathlon: Finntriathlon 2 tason valmentajakoulutus
 • Suomen Palloliitto: Uefa C taso
 • Suomen Salibandyliitto: 2 tason valmentajakoulutus
 • Pyöräily: B valmentajataso
 • Varalan Urheiluopisto: Liikunnanohjauksen perustutkinto
 • Wattbike ohjaajakoulutus

Petri Virjo, puh. 040 544 1423, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
ELINA HONKAVUORI
Olen koulutukseltani liikunnan- ja terveystieteiden opettaja (Ktm, Li ja Tt kand.) Päivätyössäni opetan yläkoulussa liikuntaa sekä
terveystietoa.

Olen vastannut Tawast Cycling Clubin järjestämistä talviharjoitteluista kolmen vuoden ajan pitämällä sisäpyöräilyharjoituksia pyöräilijöille ja triathlonisteille sekä erityisesti suunniteltuja kehonhuoltoharjoituksia. Lisäksi toimin vuonna 2020 Tawast Cycling Clubin triathlonalkeiskurssin suunnittelijana ja päävalmentajana.

Liikuntaan, ihmisen fysiologiaan ja kehonhuoltoon liittyvää teoriaa ja pedagogista osaamista olen opiskellut yliopistossa sekä erinäisillä täydennyskoulutuksilla, ja eri kestävyyslajien parista olen hankkinut laaja-alaista näkemystä kestävyysharjoitteluun ja lajitaitojen kehittämiseen liittyen.

Oman yritykseni ellugo:n kautta tarjoan kestävyysurheiluun keskittyvää valmennusta sekä lajitaitojen kehittämiseen tekniikkaopetusta hiihdossa, triathlonissa, maastopyöräilyssä ja juoksussa. Lisäksi teen yritykseni kautta liikkuvuusanalyysejä.

Boxininboxilla olen toiminut ohjaajana 2018 syksystä alkaen vetäen Tawast Cycling Clubin harjoituksia. Nykyään viikottaiset harjoitukset on myös avattu muille boxinboxin asiakkaille. Kolmatta vuotta putkeen toimin myös Tawast Cycling Clubin edustusurheilija ja saavutuksinani on SM-mitaleita triathlonin ja pyöräilyn puolelta. Vastaan itse omasta valmennuksestani. Valmennusfilosofiaani on aina kuulunut paljon kehoa huoltavia harjoitteitta ja erityisesti jooga ja sen erilaiset traditiot ovat tulleet tutuiksi harjoittelun sekä kirjallisuuden myötä.

Ylösalas joogatuntikonseptin kehittäminen ja tuntitarjonnan aloittaminen yhteistyössä Boxinboxin® kanssa lähti liikkeelle
omakohtaisesta harjoittelusta sekä lajiin syventymisestä. Suomessa vain harvassa paikassa on tarjolla inversioihin eli ylösalas asennossa tehtäviin harjoituksiin keskittyviä joogatunteja, joissa hyödynnetään tähän tarkoitukseen suunniteltua joogatukea. Tämän
tuolimaisen joogatuen avulla myös muut joogan perinteisemmät asanaharjoitukset saavat aivan uudenlaista syvyyttä ja asanoihin
pääseminen helpottuu sekä niissä pysyminen harjoituksen aikana on miellyttävämpää.

 • Liikuntatieteiden kandi
 • Terveystieteiden kandi
 • Kasvatustieteiden maisteri
 • Opetushallinnon tutkinto
 • Suunnistusliiton i-taso suunnistusvalmentaja
 • Wattbikeohjaaja
 • Kehonhuolto-ohjaaja
 • Te3 -sertifioitu liikkuvuusohjaaja
 • Sensomotorinen-harjoittelu ohjaaja
 • Ylösalas joogatuntiohjaaja

Puh. 044 022 5999
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., www.ellugo.fi
LAURA LAPPALAINEN
Aloitan syksystä 2021 ohjaamaan tiistain peruskuntopainoitteisia Wattbike tunteja. Pyöräilyn pariin olen ajautunut muutama vuosi sitten alkaneen triathlon harrastuksen ja Tawast Cycling Clubin jäsenyyden myötä. Lisäksi swimrun ja pidemmällä historialla lentopallo kuuluvat omaan lajikirjoon. 
Aiemmin ohjaustöitä olen tehnyt uinnin sekä lentopallon parissa, enimmäkseen junioritoiminnassa, sekä tuurannut Wattbike-ohjaajana. Ohjausosaamista olen kartuttanut erilaisilla lajikohtaisilla kursseilla. 
MERI HELMI
Olen Meri, syntyperäinen hämeenlinnalainen pyöräilyn harrastaja ja torstain wattbike-tunnin ohjaaja. Päälajini on maantiepyöräily, mutta harrastan satunnaisesti myös maastopyöräilyä. Maantiellä olen pyöräillyt kymmenisen vuotta, mutta kilpailemisen lajin parissa aloitin vasta tänä kesänä 2021. Pitkä kokemus lajista ja hyvin suunnitellut treenit ovat tuottaneet tulosta ja sain muiden hyvin menneiden kisojen lisäksi myös naisten maantiepyöräilyn yleisen sarjan SM-pronssia kesäkuussa 2021. Kisakausi jatkuu vielä, mutta on kiva päästä jo suunnittelemaan syksyn ja talven treenejä ja tulevia wattbike-tunteja!
 
Olen ohjannut sivutoimisesti erilaisia ryhmäliikuntatunteja yli 10 vuotta. Kokemusta on kertynyt niin aloittelijoiden, kuin kokeneiden liikkujien ohjaamisesta. Tämän kokemuksen ja oman treenitaustan ansiosta tuntini sopivat kaikille! Torstain wattbike-tunnit tehdään jokaisen oman tehotason mukaan. Tunnit tulevat mukailemaan omaa syksy/talvi/kevätkauden treeniohjelmaani ja pitävät monipuolisesti sisällään sweetspot treenejä, vauhtikestävyystreenejä, kiritreenejä ja kisanomaisia treenejä. Mikäli termit eivät vielä oikein aukene, se ei haittaa mitään, sillä kerron treenien sisällön ja tarkoituksen aina tunnin alussa. Tärkeintä on, että kaikki pääsevät haastamaan itseään sopivasti ja treenaaminen on hauskaa! 
MIKKO LUOPIO
Olen valmentanut reilu kymmenen vuotta, alkuun enemmän joukkue-/palloilupuolella ja viime vuosina fysiikkaharjoittelua niin ryhmille kuin yksilöillekin.

Omakohtaisesti on koluttuna perinteiset joukkuepalloilulajit aina junnuista maajoukkuetasolle (ei ihan kaikissa lajeissa…) ja perinteisemmän voimaharjoittelun kautta enemmän painonnoston sekä toiminnallisen reenin suuntaan.

Filosofiaa en ole lukenut kuin pari pakollista kurssia lukiossa, joten sen syvällisempää mottoa ei ole valmennuksessakaan. Tärkeintä, että kukin pystyisi reenaamaan terveenä, kehittyisi, ehkä oppisi joskus jotain uuttakin ja jumpan jälkeen olisi parempi mieli.
TERHI MANTILA
Movement harjoittelu on kehonpainoharjoittelua, jossa yhdistyy mm. joogasta, voimistelusta ja nykytanssista tuttuja liikkeitä. Tärkeimpänä ajatuksena harjoittelussa on yhdistää voima sekä liikkuvuusharjoittelu. Käyttää nivelkulmia, joita ei normaalisti ole totuttu käyttämään. Tavoitteena saada kehosta mahdollisimman toimintakykyinen. Tunneilla teemme paljon avaavaa ja vahvistavaa liikettä koko keholle. Pyrimme haastamaan koordinaatiota, kehonhallintaa, tasapainoa sekä pääkoppaa erilaisilla harjoitteilla. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta, riittää että otat mukaan avoimen ja uteliaan mielen.

Olen koulutukseltani Movement Coach, sekä toiminnallisen harjoittelun Personal Trainer. Lisäksi olen käynyt useita workshopeja/koulutuksia liikkuvuuteen ja kehonpainoharjoitteluun liittyen. Pyrin jatkuvasti kehittämään omaa osaamistani. Ohjaan tällä hetkellä liikkuvuus/Movement -tunteja eri urheiluseuroille, kehonhuoltoa Crossfit Ilveksellä, sekä teen yksilöohjauksia Hämeenlinnan seudulla. Valmentaessani haluan panostaa laatuun ja monipuolisuuteen. Jokaisen harjoituksen pitäisi lisätä toimintakykyäsi, ei rajoittaa sitä.

Terhi Mantila
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., terhimantila.fi
Salme Kokko

Olen Salme, kaikenlaista liikuntaa rakastava Hattulalainen ja ohjaan Boxinboxilla uutuuslajina Shufflea. Urheiluharrastuksiini kuuluu mm. Shuffle, CrossFit, juoksu/ultrajuoksu, kuntonyrkkeily ja maastopyöräily. CrossFitissa olen kilpaillut sekä yksilö- että parikilpailuissa ja ultrajuoksun puolella saavutuksena on 57km reitti Karhunkierroksella. Tanssiminen oli ensimmäinen harrastukseni ja edelleen erittäin rakas liikuntamuoto. Olen nuorena kuulunut esiintyvään tanssiryhmään ja tanssilajeista ovat tulleet tutuiksi mm. show, street, jazz ja commercial.

Shufflesta innostuimme ystäväni kanssa 2021 ja olen itse käynyt hakemassa oppia lajiin workshopeista pääkaupunkiseudulta sekä yksityistunneilta. Ohjauskokemusta olen kerännyt sekä ystäväni opettamisesta että Boxinboxilla järjestetyistä workshopeista. Olen myös itse ollut usean eri lajin valmentajan ohjauksessa ja se yhdistettynä vahvaan liikuntataustaani ja intooni oppia uutta sekä kehittyä luovat minulle vahvan pohjan valmentajana.

Shuffle Dance on jalkapainotteinen tanssityyli ja katutanssilaji, jolle ominaisinta on sujuva ja nopeahko jalkatyöskentely sekä erilaiset askelkuviot, joita voi yhdistellä ja varioida moneen tapaan. Tanssityylin juuret ovat 1980-luvulla Australiassa syntyneessä rave- ja klubitanssi Melbourne Shufflessa, joka on sittemmin ottanut vaikutteita mm. breakdancesta ja hiphopista. Shuffle Dancen ydin on rytmikäs, bassokeskeinen musiikki ja pääasiassa sitä tanssitaankin elektroniseen tanssimusiikkiin. Shufflen koukuttavuus perustuu hyvään musiikkiin sekä lähes loputtomiin kehittymisen ja varioinnin mahdollisuuksiin. Shuffle tarjoaa minulle viikoittain niin paljon hyvää fiilistä ja onnistumisen kokemuksia, että haluan olla jakamassa sitä myös muille – aiemmasta tanssitaustasta riippumatta. Siispä tennarit kassiin, avoin mieli mukaan ja Shuffletunneille pitämään hauskaa!

teemu roininen

Olen Roinisen Teemu, painonnostointoilija Lempäälästä. Painonnoston parissa olen ollut tavalla tai toisella vuodesta 1995. Tie on kulkenut kotisalikisojen kautta aina MM-lavoille asti. Olympiakarsintoihin olen osallistunut pari kertaa, ja tähän mennessä aikuisten arvokisoja on käytynä 19 kappaletta. Yleisen sarjan Suomen mestaruuksia on voitettuna kahdeksan, ja olen 26. suomalainen joka kilpailuissa työnsi 200 kiloa.


Painonnosto sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille ihmisille. Kaiken kuntoisia ja ikäisiä olenkin valmentanut aina alle kouluikäisistä aikuisiin ja vielä pitkälle eläkeiässä oleviin, kuntoilijoista harrastajiin ja huippu-urheilijoihin. Painonnoston lisäksi olen huolehtinut usean eri lajin voimaharjoittelun toteuttamisesta niin yksilö- kuin joukkueurheilupuolella.
Tärkeämpää kuin taso millä urheilet tai harrastat on into ja motivaatio. Jos sinulla on motivaatio, niin minä autan sinua oppimaan ja kehittymään.

Koulutuksia valmennuksen puolelta on käytynä Suomen painonnostoliiton taso 1 ja 2, Kansainvälisen liiton tason 1 ja 2 koulutukset sekä Valmentajan ammattitutkinto. Valmennuksen erityisammattitutkinnon suorittamisen saan suunnitelmien mukaan valmiiksi vuonna 2023.
Olen toiminut Suomen painonnostoliiton valmennuksen asiantuntijaryhmän puheenjohtajana, sekä alle 20- ja 23-vuotiaiden EM-joukkueen vastuuvalmentajana.