fbpx

Mikä on Boxinbox®?

Boxinbox® nimi tulee siitä, että meiltä löytyy pieniä harjoitusalueita ison harjoituskeskuksen sisältä. Boxinbox® on kehittänyt konseptin, missä jokainen saa keskittyä täysin omaan harjoitteluunsa. Vuokraamme urheiluhallien tavoin harjoitustiloja erilaisiin tarpeisiin niin yksilöharjoitteluun kuin ryhmille ja joukkueille.
 
Tällä toimintamallilla tarjoamme urheilijoille, kuntoilijoille, valmentajille ja personal trainereille mahdollisuuden harjoitella ja valmentaa tavoitteellisesti. Tilojen varaamisen kautta miellä vallitsee tasa-arvoinen tilanne yksittäisten urheilijoiden ja kuntoilijoiden, sekä valmentajien välillä koska varattu tila ja välineet ovat aina varaajan käytössä varatun ajan. Tällä tavalla jokaisella on myös käytössä juuri ne välineet mitkä on varannut ja näin pystytään paremmin suunnittelemaan harjoituksia ja pysymään suunnitelmissa.

Tiloistamme löytyy mm. Eleikon voimaharjoittelupisteitä, Wattbiken sisäpyöriä, Concept2 soutulaitteita, Skierg hiihtolaitteita sekä Woodway Curve -juoksumattoja.
 
Harjoittelualueita pystyy yhdistämään haluamallaan tavalla ja aerobisia laitteita voi vuokrata yksittäin tai vaikka koko studion kerralla. Idea on yksinkertainen: Rakenna itsellesi sopiva treeni ja varaa siihen sopivat boxit.
 
Boxinbox® harjoittelukeskuksessa treenataan hyvällä fiiliksellä! Tervetuloa kuntoilemaan!

toiminta korona-aikana

Päivitetty 5.7.2021
Korona tilanne elää kaiken aikaa. Samaan aikaan kun ylläpidämme turvallista harjoitteluympäristöä, niin kunnioitamme ja noudatamme viranomaisten meille luomia ajankohtaisia määräyksiä.

Muistathan, että varauskalenteristamme näet aina reaaliaikaisen tilanteen salin tila- ja välinevarauksista. Varauskalenterin avulla voit siis normaaliin tapaan varmistaa itsellesi sopivan treeniajan.
 
  • Suosittelemme maskin käyttöä yleisissä tiloissa; aulassa ja pukuhuoneissa. Treenatessa ei maskia tarvitse käyttää. 
  • Vietetään mahdollisimman lyhyt aika pukuhuoneissa ja pyritään jopa välttämään niiden käyttöä.
  • Vältetään ryhmien välisiä kontakteja ja tehdään aina hyvät ja selkeät vaihdot ryhmien välillä. 
  • Pestään ja desinfioidaan kädet kun mennään treenaamaan ja tullaan treenaamasta.
  • Puhdistetaan harjoitusvälineet käytön jälkeen niille tarkoitetuilla aineilla ja välineillä. 
  • Treenataan vain terveenä ja jätetään mieluummin treeni väliin jos tunnetaan pientäkään flunssan tai muun sairauden tunnetta!

    Hyviä treenejä, pysytään terveinä ja nautitaan kesästä!

© 2021 BOXINBOX®. Webdesign: Mainostoimisto MI Suunnittelu.
Sivuston kuvat: Riku Hasari, Marika Ijäs

Rekisteri- ja tietosuojaseloste.