fbpx

Mikä on Boxinbox®?

Boxinbox® nimi tulee siitä, että meiltä löytyy pieniä harjoitusalueita ison harjoituskeskuksen sisältä. Boxinbox® on kehittänyt konseptin, missä jokainen saa keskittyä täysin omaan harjoitteluunsa. Vuokraamme urheiluhallien tavoin harjoitustiloja erilaisiin tarpeisiin niin yksilöharjoitteluun kuin ryhmille ja joukkueille.
 
Tällä toimintamallilla tarjoamme urheilijoille, kuntoilijoille, valmentajille ja personal trainereille mahdollisuuden harjoitella ja valmentaa tavoitteellisesti. Tilojen varaamisen kautta miellä vallitsee tasa-arvoinen tilanne yksittäisten urheilijoiden ja kuntoilijoiden, sekä valmentajien välillä koska varattu tila ja välineet ovat aina varaajan käytössä varatun ajan. Tällä tavalla jokaisella on myös käytössä juuri ne välineet mitkä on varannut ja näin pystytään paremmin suunnittelemaan harjoituksia ja pysymään suunnitelmissa.

Tiloistamme löytyy mm. Eleikon voimaharjoittelupisteitä, Wattbiken sisäpyöriä, Concept2 soutulaitteita, Skierg hiihtolaitteita sekä Woodway Curve -juoksumattoja.
 
Harjoittelualueita pystyy yhdistämään haluamallaan tavalla ja aerobisia laitteita voi vuokrata yksittäin tai vaikka koko studion kerralla. Idea on yksinkertainen: Rakenna itsellesi sopiva treeni ja varaa siihen sopivat boxit.
 
Boxinbox® harjoittelukeskuksessa treenataan hyvällä fiiliksellä! Tervetuloa kuntoilemaan!

toiminta korona-aikana

Päivitetty 6.1.2022
Korona tilanne elää kaiken aikaa. Samaan aikaan kun ylläpidämme turvallista harjoitteluympäristöä, niin kunnioitamme ja noudatamme viranomaisten meille luomia ajankohtaisia määräyksiä.

Pienryhmätoimintamme, sekä omatoimiharjoittelu perinteisessä muodossaan ovat tauolla torstaista 30.12.2021 alkaen. Toiminta jatkuu normaalisti voimassa olevan ohjeistuksen mukaan jälleen torstaina 13.1. Tuolloin toivottavasti päästään käynnistämään kevään pienryhmät ja uusi lukujärjestys!

Miten tällä välin voit pitää itsestäsi huolta? Miten saada vuosi 2022 käyntiin aktiivisesti?

1) VUOKRAAMME välineet!

Vuokraus kaksi viikkoa kerrallaan, jotta saamme kaluston taikaisin kotipesään sulun päättyessä ja kevään lukujärjestyksen käynnistyessä.

Välineet ja hinnasto:
Wattbike 45 €/ 2 vkoa
Concept 2 soutulaite 25 €/ 2 vkoa
Tanko + Bumper -setti 50 €/ 2 vkoa (20 kg tanko, 2 paria levypainoja)
Kahvakuula 10 €/ 2 vkoa
TRX 10 €/ 2 vkoa

Välineiden vuokraus ja nouto to 30.12. klo 17-20 Boxinboxilta (maksu paikan päällä noudon yhteydessä). Palautus nykyisten rajoitusten mukaan ke 12.1. klo 17-20 TAI viimeistään to 13.1. klo 9-11. (Yli menevästä ajasta veloitamme kokonaisen kaksiviikkoisen hinnan).

2) VARAA Boxinbox yksityistoimintaan!

Voimaharjoittelualue (vanha puoli) 30 €/ tunti (HUOM. max. 4 hlöä tilassa)
Kestävyysalue (wattbike -studio) 30 €/ tunti (HUOM. max 4 hlöä tilassa) sis. 2 x tryathlon

Keskitila ei ole käytössä!
Vuoroja voi varata vanhoilla, voimassaolevilla omatoimitreenioikeuksilla kuten Joulutarjous, 10-, 50- ja 100-kerran korteilla  12.1.2022 asti.

Pukuhuoneet nimetään pukkari 1 ja pukkari 2. Yksityiskäytössä saman vuoron ihmiset käyttävät yhteistä pukuhuonetta.

Nämä pelisäännöt voimassa tällä hetkellä 12.1. asti.

Lisätietoja: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Muistathan, että varauskalenteristamme näet aina reaaliaikaisen tilanteen salin tila- ja välinevarauksista. Varauskalenterin avulla voit siis normaaliin tapaan varmistaa itsellesi sopivan treeniajan.
 
  • Suosittelemme maskin käyttöä yleisissä tiloissa; aulassa ja pukuhuoneissa. Treenatessa ei maskia tarvitse käyttää. 
  • Vietetään mahdollisimman lyhyt aika pukuhuoneissa ja pyritään jopa välttämään niiden käyttöä.
  • Vältetään ryhmien välisiä kontakteja ja tehdään aina hyvät ja selkeät vaihdot ryhmien välillä. 
  • Pestään ja desinfioidaan kädet kun mennään treenaamaan ja tullaan treenaamasta.
  • Puhdistetaan harjoitusvälineet käytön jälkeen niille tarkoitetuilla aineilla ja välineillä. 
  • Treenataan vain terveenä ja jätetään mieluummin treeni väliin jos tunnetaan pientäkään flunssan tai muun sairauden tunnetta!


© 2021 BOXINBOX®. Webdesign: Mainostoimisto MI Suunnittelu.
Sivuston kuvat: Riku Hasari, Marika Ijäs

Rekisteri- ja tietosuojaseloste.