Mikä on Boxinbox®?

Boxinbox® nimi tulee siitä, että meiltä löytyy pieniä harjoitusalueita ison harjoituskeskuksen sisältä. Boxinbox® on kehittänyt konseptin, missä jokainen saa keskittyä täysin omaan harjoitteluunsa. Vuokraamme urheiluhallien tavoin harjoitustiloja erilaisiin tarpeisiin niin yksilöharjoitteluun kuin ryhmille ja joukkueille.
 
Tällä toimintamallilla tarjoamme urheilijoille, kuntoilijoille, valmentajille ja personal trainereille mahdollisuuden harjoitella ja valmentaa tavoitteellisesti. Tilojen varaamisen kautta miellä vallitsee tasa-arvoinen tilanne yksittäisten urheilijoiden ja kuntoilijoiden, sekä valmentajien välillä koska varattu tila ja välineet ovat aina varaajan käytössä varatun ajan. Tällä tavalla jokaisella on myös käytössä juuri ne välineet mitkä on varannut ja näin pystytään paremmin suunnittelemaan harjoituksia ja pysymään suunnitelmissa.

Tiloistamme löytyy mm. Eleikon voimaharjoittelupisteitä, Wattbiken sisäpyöriä, Concept2 soutulaitteita, Skierg hiihtolaitteita sekä Woodway Curve -juoksumattoja.
 
Harjoittelualueita pystyy yhdistämään haluamallaan tavalla ja aerobisia laitteita voi vuokrata yksittäin tai vaikka koko studion kerralla. Idea on yksinkertainen: Rakenna itsellesi sopiva treeni ja varaa siihen sopivat boxit.
 
Boxinbox® harjoittelukeskuksessa treenataan hyvällä fiiliksellä! Tervetuloa kuntoilemaan!

© 2019 BOXINBOX. Webdesign: Mainostoimisto MI Suunnittelu

Sivuston kuvat: Riku Hasari, Marika Ijäs