wattbike 1400x500

Wattbike

Wattbike-studio sisältää kymmenen Wattbiken sisäpyörää sekä tietokoneen, joka on liitetty 100” kuvan tarjoamaan videotykkiin ja äänentoistoon. Tietokonetta voi käyttää valmennustyökaluna tai laittaa sen avulla virtuaalireitin pyöräilijöille seurattavaksi.

Wattbiken ajotuntuma on loistava ja tehon mittaus tarkka ja niiden takia se on yksi maailman parhaista sisäpyöristä. Wattbike on urhielijoiden ja valmentajien työkalu johon harrastajat suhtautuvat intohimoisesti. Suomen pitkän talven aikana Wattbiken avulla on hyvä harjoittaa fysiikkaa mitattavalla ja motivoivalla tavalla. Pyörän tekniikkanäyttöä seuraamalla voi myös opetella pyöräilemään taloudellisemmin.

Wattbike on kehitetty British Cyclingin valmentajien vaatimusten mukaan. Pyörän monitorissa on runsaasti muistia, sisäänrakennettuja kuntotestejä ja paljon muita ominaisuuksia joita voit hyödyntää omassa harjoittelussasi.

Wattbikea on kaksi mallia, Pro ja Trainer. Joista kevyempi Trainer soveltuu kevyemmille pyöräilijöille ja Pro taas vähän voimakkaammille urheilun harrastajille. Trainerin vastus alkaa alempaa kuin Pro-mallin, muuten pyörät ovat identtiset.

Varauskalenterin kautta voit varata koko Wattbike-studion tai yksittäisen Wattbiken omaa harjoitustasi varten. Pyörillä on omat id-koodinsa ja ne näkyvät varauskalenterissa. Salilta voi myös tarvittaessa vuokrata sykevyön asiakaspalvelun ollessa auki.

Varaa tästä!
Boxinbox logo TM
COPYRIGHT 2017 BOXINBOX

Webdesign: Mainostoimisto MI Suunnittelu