Mitä meiltä löytyy?

BOXINBOX® Voimaharjoittelu alue:

Voimaharjoittelualue koostuu kolmesta harjoitusalueesta ”boxista”, joissa on identtinen perusvarustus.
 
Kaikista boxeista löytyy monipuolinen harjoitteluvälineistö toiminnalliseen voimaharjoitteluun sekä painon- että voimanostoon. Lämmittelyä ja aerobista harjoittelua varten jokainen boxi on varustettu Assault Air Bikella sekä Concept2 soutulaitteella. Kaikkien boxien päävälineistö koostuu Eleikon laadukkaista välineistä. Voimaharjoittelualueet ovat suunniteltu niin, että yhdessä boxissa mahtuu harjoittelemaan aina kaksi ihmistä kerrallaan. Training boxin varaus oikeuttaa aina kahden henkilön pääsyn salille yhtäaikaa. Koko voimaharjoittelualueen varaaminen taas oikeuttaa kuuden ihmisen pääsyn sisään.
 
Voimaboxin varustus:
 • Räkki mikä soveltuu kyykkytelineeksi, leuanvetoon, dippeihin, TRX-kiinnityksiin ym.
 • Eleikon painonnostoalusta
 • Eleikon XF-painosarja 140kg   
 • Tekniikkaharjoittelun levypainot 2x5kg ja 2x2,5kg
 • Eleikon painonnostotangot 20kg ja 15kg
 • Voimanostotanko 20kg
 • Kilpakahvakuulat 2 x 8kg – 32kg (4kg:n väleillä)
 • Slamball 2kg, 6kg, 10kg & 15kg
 • Wallball 6kg, 8kg & 10kg
 • Kiipeilyköysi 5m
 • Kuminauhat x3
 • Voimistelurenkaat
 • Hyppyboxi
 • Assault Air Bike
 • Concept2 soutulaite
 • Säädettävä penkki

Endurance alue:

WATTBIKE

Wattbike-studio sisältää kymmenen Wattbiken sisäpyörää sekä tietokoneen, joka on liitetty 100” kuvan tarjoamaan videotykkiin ja äänentoistoon. Tietokonetta voi käyttää valmennustyökaluna tai laittaa sen avulla virtuaalireitin pyöräilijöille seurattavaksi.

Wattbiken ajotuntuma on loistava ja tehon mittaus tarkka ja niiden takia se on yksi maailman parhaista sisäpyöristä. Wattbike on urhielijoiden ja valmentajien työkalu johon harrastajat suhtautuvat intohimoisesti. Suomen pitkän talven aikana Wattbiken avulla on hyvä harjoittaa fysiikkaa mitattavalla ja motivoivalla tavalla. Pyörän tekniikkanäyttöä seuraamalla voi myös opetella pyöräilemään taloudellisemmin.

Wattbike on kehitetty British Cyclingin valmentajien vaatimusten mukaan. Pyörän monitorissa on runsaasti muistia, sisäänrakennettuja kuntotestejä ja paljon muita ominaisuuksia joita voit hyödyntää omassa harjoittelussasi.

Wattbikea on kaksi mallia, Pro ja Trainer. Joista kevyempi Trainer soveltuu kevyemmille pyöräilijöille ja Pro taas vähän voimakkaammille urheilun harrastajille. Trainerin vastus alkaa alempaa kuin Pro-mallin, muuten pyörät ovat identtiset.

Varauskalenterin kautta voit varata koko Wattbike-studion tai yksittäisen Wattbiken omaa harjoitustasi varten. Pyörillä on omat id-koodinsa ja ne näkyvät varauskalenterissa. Salilta voi myös tarvittaessa vuokrata sykevyön asiakaspalvelun ollessa auki.

CONCEPT2

Meiltä löytyy kymmenen sisäsoutulaitetta, jotka on varattavissa joko yksitellen tai sitten kymmenen laitteen studiona. Studioon kuuluu tietokone, joka on liitetty 100” kuvan tarjoamaan videotykkiin ja äänentoistoon. Tietokonetta voi käyttää valmennustyökaluna tai laittaa sen avulla virtuaalireitin seurattavaksi. Ohjaajia ja valmentajia varten on langaton mikrofonijärjestelmä.

Concept2 sisäsoutulaite on soutulaitteiden globaali markkinajohtaja. Se on kestävä, siinä on luotettava monitori ja soutaminen aidontuntuista. Laite on kehitetty kilpasoudun harjoittelua varten, mutta nykyään laite on yleinen kaikkien kuntoilijoiden parissa. Soutumaajoukkueet testaavat urheilijoitaan Conceptin laitteilla rutiininomaisesti. Myös harrastajat voivat osallistua kilpailuihin SM – tai MM – tasolla ja samalla päästä vertaamaan omia suorituksiaan huippusoutajien suorituksiin.

Crosstraining alue:

TANK

TANK on Torquen valmistama magneettivastuksellinen kelkka.

Kelkassa on ilmatäytteiset pyörät jonka ansiosta sitä voi käyttää erilaisilla alustoilla.

Perinteisiin liukuviin kelkkoihin verrattuna TANK säilyttää saman vastuksen koko ajan. Siinä on kolme eritasoista vastusta jotka haastavat jokaisen oman kuntotason mukaan. TANK mahdollistaa myös köysien kiinnittämisen battle rope tai köydenveto -harjoituksia varten.

Woodway Curve –juoksumatto

Curve on moottoroimaton juoksumatto, joita meillä on salilla kaksi kappaletta. Se on saavuttanut maailmalla suurta menestystä. Sillä voi kävellä rauhallisesti tai juosta kovaa, juoksija säätää omalla tekemisellään nopeuden ja toimii itse moottorina.

Woodwayn Curve on alkuperäinen moottoroimaton juoksumatto minkä toiminta perustuu maton laakerointiin, mihin liittyen Woodwaylla oli patentti. Patentti on vasta rauennut ja nyt vastaavia tuotteita on paljon kilpailijoillakin. Boxinbox -salille valikoitiin se alkuperäinen Curve, koska siitä on salin perustajalla todella positiivisia kokemuksia myös ulkokuntosaleilta.

Treenivaikutus Curvella on n.30% tehokkaampi kuin moottoroidulla juoksumatolla! Woodwayn Curve on salin muiden laitteiden tapaan myös ekologinen vaihtoehto koska se ei kuluta sähköä.

SkiErg

Concept2 -tuoteperheeseen kuuluvia SkiErg-hiihtolaitteita meiltä löytyy kaksi. SkiErg on suunniteltu tasatyönnön kehittämiseen mutta sillä voi hiihtää myös vuorohiihtoa.

SkiErg on hyvä väline yleiseen teho- ja kestävyysharjoitteluun, koska hiihtoliike harjoittaa koko kehoa rytmisen liikkeen kautta. Hiihtäminen on nivelystävällistä ja soveltuu kaiken ikäisille ja kuntoisille.

CROSSTRAINING PIENVÄLINEET

 • 4 x wallball 4 kg
 • 4 x wallball 6 kg
 • 2 x Corebag 5 kg
 • 2 x Corebag 10 kg
 • 10 x hyppynaru
 • 10 jumppamatto

Kehonhuolto:

Kehonhuoltovälineistö on kaikkien salilla harjoittelevien yhteisessä käytössä. Kehonhoultoa varten meillä on Blackrollin mattoja alustoiksi, sekä Blackrollin hierontarullia ja palloja mobilityharjoittelua varten. Rullia on hieman erilaisia ja erikovuisia, jotta mahdollisimman moni löytäisi itselleen sopivat välineet.

BLACKROLL® jälleenmyynti
Meiltä löydät myös Blackrollin tuotteiden jälleenmyynnin asiakaspalvelun ollessa auki. Myymme pääasiassa samoja tuotteita kuin mitä meillä on kehonhuoltoalueella käytössä, joten jokainen voi rauhassa testata tuotteita ennen ostopäätöstä. Meillä ei ole tarjolla kaikkia Blackrollin tuotteita, mutta tilaamme niitä kyllä asiakkaiden pyynnöstä lisää. Blackrollin tuotteet ovat valmistettu luontoa säästäen kierrätysmateriaalista ja ne säilyttävät muotonsa ja tiukkuutensa.

© 2019 BOXINBOX. Webdesign: Mainostoimisto MI Suunnittelu

Sivuston kuvat: Riku Hasari, Marika Ijäs