ohjatuttunnit 1400x500

Ohjatut tunnit

Tältä sivulta löydät tuntikalenterin, tuntikuvaukset sekä kurssi-infot.

 päivä  klo  Pienryhmät  Ryhmäliikunta
 ma  18:00-19:00    Soutuspinning
       
 ti  15:00-16:00 MCT Yrittäjien iltapäivä, Juuso  
 ti  17:00-18:00 Boxinbox® starttikurssi, Juuso & Joonas  
 ti  18:00-19:00 Military Crosstraining Easystart, Juuso  
 ti  19:00-20:00 Military Crosstraining Bootcamp, Juuso  
       
 ke  17:00-18:00 Military Crosstraining Easystart, Juuso  
 ke  19:00-20:00 Wattbike pyöräilyvalmennuskurssi, Antti Munnukka  
 ke  19:30-20:45 Vinyasa Flow jooga, Tuulianna  
       
 to  9:00-9:45 Seniorijumppa, Tuulianna  
 to  15:00-16:00 MCT Yrittäjien iltapäivä, Juuso  
 to  17:00-18:00 Boxinbox® starttikurssi, Juuso & Joonas  
 to  18:00-19:00 Military Crosstraining Easystart, Juuso  
 to  19:00-20:00 Military Crosstraining Bootcamp, Juuso  
       
 la  10:00-11:30  Wattbike, Juuso  

Soutuspinning ryhmäliikunta 60 min 12 €/kerta, 10 kertaa 100 €.
Pienryhmätunnit Military Crosstraining ja Wattbike 20 €/kerta, 10 kertaa 150 €.
Jooga 10-kortti 120 €.
Katso tarkemmin hinnat Hinnasto -sivulta.

Varaa tästä!


Boxinbox® Starttikurssi

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Boxinbox® starrttikurssi sisältää neljä harjoituskertaa joiden aikana tutustutaan harjoitusten kautta Boxinboxin välineisiin ja harjoitusmahdollisuuksiin.

  1. Wattbike: pyörän säätäminen ja Wattbikehub-sovelluksen käyttöopastus
  2. Aerobiset laitteet: tutustutaan soutu- ja skiergoihin sekä moottoroimattomaan Woodwayn Curve juoksumattoon
  3. Training boxit + TRX; tutustutaan training boxien välineistöön ja opastetaan TRX-nauhojen käyttö ja perusliikkeet.
  4. Training boxit + tankki; tutustutaan training boxien välineistöön sekä tankkiin, työnnettävään kelkkaan ja battleropeihin

Coachina Juuso Aho & Joonas Nykopp. Hinta 39 €/ 4 treeniä. Kurssin maksimikoko 9henkilöä. Lisätietoa: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 044 241 9403.
Varaa tästä!

Military Crosstraining Bootcamp – KURSSI

MCT Bootcamp kurssi ja sen harjoitukset ovat suunnattu hyvän peruskunnon omaaville treenaajille jotka haluavat harjoitella tavoitteellisesti eteenpäin. Kurssi on jaettu kolmeen 8-viikon jaksoon jolloin sitoutuminen kurssille on aina kahdeksaksi viikoksi kerrallaan. Ohjelma rakennetaan kahdeksaksi viikoksi kerrallaan ja sitä tarkennetaan osallistujien ja heidän tavoitteidensa mukaan. Kurssi kokoontuu aina 2 kertaa viikossa ja kurssilaiset saavat vielä yhden omatoimitreenin ohjeet siihen lisäksi.
Kevään kurssi painottuu hieman enemmän voimaharjoitteluun ohjauksen puolesta ja kurssilaisia opastetaan omatoimisiin aerobisiin harjoituksiin. Kurssilla käydään läpi erilaisia liikemalleja sekä tekniikoita painoharjoittelua varten sekä haastavampia ja tehokkaampia liikkeitä kurssin edetessä.
Coachina Juuso Aho & Joonas Nykopp. Hinta 249€ / 16 treeniä. Kurssin maksimikoko 9henkilöä. Lisätietoa: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 044 241 9403.
Varaa tästä!

Military Crosstraining Easystart – KURSSI 8

MCT Easystart on niitä henkilöitä varten ketkä ovat jo joskus hukanneet sen parhaan kuntopiikkinsä ja haluavat päästä taas takaisin kuntoon. Kurssi etenee rauhallisesti ja kärsivällisesti eteenpäin ja sen ohjelma rakentuu koko kevään ajanjaksolle eli 24-viikon mittaiseksi aina Juhannukseen asti. Kurssi on jaettu kolmeen 8-viikon jaksoon jolloin sitoutuminen kurssille on aina kahdeksaksi viikoksi kerrallaan. Kurssi kokoontuu aina kerran viikossa. Mukaan voi tulla joko tiistain tai keskiviikon ryhmään.
Kurssilla tehdään aerobista harjoittelua Wattbikella, soutu- ja skiergoilla sekä juoksumatoilla. Voimaharjoittelussa keskitytään nostotekniikoihin sekä oman kehonpainon harjoituksiin yhdistäen niihin pienvälineitä kuten kahvakuulia, palloja, kuminauhoja ym. Kurssin tarkempi sisältö muokkaantuu kurssilaisten tason ja kehityksen mukaan.
Coachina Juuso Aho. Hinta 125 €/ 8 treeniä. Kurssin maksimikoko 9henkilöä. Lisätietoa: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 044 241 9403.
Varaa tästä!

MCT Yrittäjien iltapäivä

MCT Yrittäjien iltapäivä on henkilöille kenellä on mahdollisuus treenata vähän aikaisemmin iltapäivällä. Treeniaika on tiistaisin ja torstaisin 15:00–16:00.
Tunneilla yhdistellään monipuolisesti voima-, koordinaatio- ja kestävyysharjoittelua. Voimaharjoittelutunnin perusrakenne on alkulämmittelyt, tekniikka / voimaosio ja teho-osuus. Teho-osuudet toteutetaan aina jokaisen taitotasoon nähden sopivilla liikkeillä. Tunneilla mm. hypitään hyppynaruilla, soudetaan, ajetaan pyörillä, juostaan koordinaatioharjoituksia, tehdään kahvakuula- ja painonnostoliikkeitä, kiivetään köysiä pitkin sekä hyödynnetään renkaita ja kaikkea muuta mitä salilta löytyy.
MCT Yrittäjien iltapäivää coachaa itse Boxinbox yrittäjä Juuso Aho, joka treenaa itse siinä samalla. Tavoitteena on rakentaa mukavaa yhdessä tekemisen fiilistä ja edesauttaa yrittäjien hyvinvointia. Mukaan pääsee tuntiperusteisesti koska päivät ovat erilaisia eikä aina välttämättä pääse paikalle.
Coachina Juuso Aho. Hinta 150 €/ 10 treeniä. Maksimi osallistujamäärä tuntia kohden 9henkilöä.
Varaa tästä!               

Wattbike -sisäpyöräily

Wattbike sisäpyöräily on uusi vaihtoehto tavallisille spinning-tunneille. Pyörät kertovat jatkuvasti erilaisia tietoja pyöräilijän tekemisestä. Se mittaa painetta polkimelta 100kertaa sekunnissa ja antaa palautteen poljintekniikasta ja kuinka siinä saa takareidet aktivoitua. Harjoitusten tehoalueet skaalataan jokaisen oman kuntotason mukaan sopiviksi. Näin harjoitukset kehittävät optimaalisimmin ja ovat tasapuolisen raskaita jokaiselle mukana olijalle. Yksilöllisten tehoalueiden luontia varten olisi suotavaa että jokainen olisi tehnyt Wattbikella kuntotestin. Joko 3min maksimitestin tai sitten 20min submaksimaalisen FTP-testin. Ilman testejäkin pärjää ja testit voidaan ajaa normaalien tuntien aikana.
Tunneilla tarkastellaan aina kolmea arvoa, watteja eli tehoja, cadencea eli pyöritysnopeutta sekä sykettä. Lisäarvoa harjoituksiin antavat sykkeenmittaus sekä Android tai i-perheen mobiililaitteet, joissa on wattbikehub-sovellus. Sykevöistä parhaat kokemukset ovat Suunnon DUAL-vöistä, Myzonen sekä Garminin vöistä. Polarin sykevyöt toimivat vaihtelevasti yhteistyössä Wattbiken, mutta jos keräät syketietoja Polarin kelloon niin silloin Polarin vyöt riittävät hyvin.
Tunnit ohjaa pääsääntöisesti Juuso Aho, sekä n.4.viikko pyöräilyvalmentaja Antti Munnukka Parolanpyörähuollosta.
Varaa tästä!

Vinyasa Flow jooga

Hengitys ja liike yhdistyvät tässä joogalajissa luonnollisesti ja asentoihin siirrytään sulavasti sitoen sarja yhteen.
Varaa tästä!

Soutuspinning 60 min

Hämeenlinnan soutuseuran valmentajien ja ohjaajien vetämä soutuspinning-tunti. Kuntoilun ohessa harjoituksissa opetetaan soudun perustekniikkaa ja käydään läpi soutuasentoa.
Ohjaaja Joonas Rokkanen, Hämeenlinnan Soutajat. Hinta 120 €/ 10 treeniä. Maksimi osallistujamäärä tuntia kohden 11 henkilöä.                                     
Varaa tästä!

Boxinbox logo TM
COPYRIGHT 2017 BOXINBOX

Webdesign: Mainostoimisto MI Suunnittelu