ohjatuttunnit 1400x500

Ohjatut tunnit

Hyvää kesää! Päivitämme pian tuntikalenterimme – seuraa ilmoitteleua facebookissa.

 päivä  klo  Pienryhmät  Ryhmäliikunta
 ma      
 ti      
 ke      
 to      
pe      
 la      

Soutuspinning ryhmäliikunta 60 min 12 €/kerta, 10 kertaa 100 €.
Pienryhmätunnit Military Crosstraining ja Wattbike 20 €/kerta, 10 kertaa 150 €.
Jooga 10-kortti 120 €.
Katso tarkemmin hinnat Hinnasto -sivulta.

Varaa tästä!

Military Crosstraining

MCT harjoitukset ovat suunnattu peruskunnon omaaville treenaajille. Ohjelma rakennetaan kahdeksaksi viikoksi kerrallaan ja sitä tarkennetaan osallistujien ja heidän tavoitteidensa mukaan.  
Kevään tunnit painottuu hieman enemmän voimaharjoitteluun ohjauksen puolesta ja treenaajia opastetaan omatoimisiin aerobisiin harjoituksiin. Tunneille voi tulla mukaan koska vaan.
Coachina Juuso Aho. Tunnille mahtuu mukaan 9 henkilöä. Lisätietoa: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 044 241 9403.
Varaa tästä!

Military Crosstraining Easystart

MCT Easystart on niitä henkilöitä varten ketkä ovat jo joskus hukanneet sen parhaan kuntopiikkinsä ja haluavat päästä taas takaisin kuntoon. Etenemme rauhallisesti ja kärsivällisesti eteenpäin. Ohjelma rakentuu koko kevään ajanjaksolle, mutta tunneille voi tulla koska vaan mukaan! Tunneilla tehdään aerobista harjoittelua Wattbikella, soutu- ja skiergoilla sekä juoksumatoilla. Voimaharjoittelussa keskitytään nostotekniikoihin sekä oman kehonpainon harjoituksiin yhdistäen niihin pienvälineitä kuten kahvakuulia, palloja, kuminauhoja ym.
Coachina Juuso Aho. Tunnille mahtuu mukaan 9 henkilöä. Lisätietoa: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 044 241 9403.
Varaa tästä!

Wattbike MIX -sisäpyöräily

Wattbike sisäpyöräily on uusi vaihtoehto tavallisille spinning-tunneille. Pyörät kertovat jatkuvasti erilaisia tietoja pyöräilijän tekemisestä. Se mittaa painetta polkimelta 100 kertaa sekunnissa ja antaa palautteen poljintekniikasta ja kuinka siinä saa takareidet aktivoitua. Harjoitusten tehoalueet skaalataan jokaisen oman kuntotason mukaan sopiviksi. Näin harjoitukset kehittävät optimaalisimmin ja ovat tasapuolisen raskaita jokaiselle mukana olijalle. Yksilöllisten tehoalueiden luontia varten olisi suotavaa että jokainen olisi tehnyt Wattbikella kuntotestin. Joko 3 min maksimitestin tai sitten 20 min submaksimaalisen FTP-testin. Ilman testejäkin pärjää ja testit voidaan ajaa normaalien tuntien aikana.
90 min tunnista 75 min pyöräillään ja noin 15 tehdään tasapaino ja keskivartalo liikkeitä. Tunneilla tarkastellaan aina kolmea arvoa, watteja eli tehoja, cadencea eli pyöritysnopeutta sekä sykettä. Lisäarvoa harjoituksiin antavat sykkeenmittaus sekä Android tai i-perheen mobiililaitteet, joissa on wattbikehub-sovellus. Sykevöistä parhaat kokemukset ovat Suunnon DUAL-vöistä, Myzonen sekä Garminin vöistä. Polarin sykevyöt toimivat vaihtelevasti yhteistyössä Wattbiken, mutta jos keräät syketietoja Polarin kelloon niin silloin Polarin vyöt riittävät hyvin.
Tunnit ohjaa pääsääntöisesti Juuso Aho, sekä n.4.viikko pyöräilyvalmentaja Antti Munnukka Parolanpyörähuollosta.
Varaa tästä!

KokoNaisuus kuntoon raskauden jälkeen

Naisen keho tekee uskomattoman suorituksen raskausaikana. Yksilöllinen palautuminen on kuitenkin hyvä aloittaa rauhallisesti ja ammattilaisen kanssa. Jos synnytyksestä on noin 2 kk–2 vuotta on tämä tunti juuri sinulle. Pienryhmävalmennuksessa jokainen saa yksilöllistä apua ja pystymme keskittymään tekemään liikkeet oikein ja ottamaan huomioon mahdolliset ongelmakohdat. Tule juuri sellaisena kuin olet! Tunti järjesteään aina tiistaisin klo 17:30–18:30 kätilö ja urheiluhieroja Tanja Mäkiharjun johdolla. Pienryhmävalmennukseen mahtuu mukaan max 9 hlö.
Varaa tästä!

Äijä jooga

Miesten oma joogatunti, johon myös naiset ovat tervetulleita. Sinun ei tarvitse olla ennestään notkea tai omata minkäänlaista joogakokemusta. Hengitys ja liike yhdistyvät tässä joogalajissa luonnollisesti ja asentoihin siirrytään sulavasti sitoen sarja yhteen. Jooga on hyvää oheisharjoittelua ja vastapainoa lajitreeniin. Kannattaa tulla kokeilemaan!!! Joogaopettajana on Tuulianna Avantola (RYT-200).
Varaa tästä!

Soutuspinning 60 min

Hämeenlinnan soutuseuran valmentajien ja ohjaajien vetämä soutuspinning-tunti. Kuntoilun ohessa harjoituksissa opetetaan soudun perustekniikkaa ja käydään läpi soutuasentoa.
Ohjaaja Joonas Rokkanen, Hämeenlinnan Soutajat. Hinta 120 €/ 10 treeniä. Maksimi osallistujamäärä tuntia kohden 11 henkilöä.                                     
Varaa tästä!

Golfin oheisharjoittelu

Valmennuksen tarkoitus on kehittää golfissa tarvittavia fyysisiä ominaisuuksia, joiden avulla itse lajisuoritus saadaan toteutettua paremmin, tehokkaammin ja turvallisemmin.
Harjoittelussa keskitytään niihin osa-alueisiin, jotka ovat oleellisia golfin näkökulmasta ja sen lisäksi harjoitetaan muita yleisiä ominaisuuksia, joiden avulla pystytään pelaamaan terveemmin ja laskettua loukkaantumisriskiä.
Valmennus on ryhmävalmennus, joka tapahtuu maksimissaan 6 hengen ryhmissä. Valmennuksen kesto on 8 vko, joka sisältää yhteensä 16 harjoitusta, joista 8 on ohjattuja ja 8 tapahtuu omatoimisesti. Valmennukset tapahtuvat Boxinboxilla, jossa ryhmä saa harjoitella omassa rauhassa, ilman häiriötekijöitä. Omatoimiset harjoitukset voi tehdä valitsemallaan harjoituspaikalla tai Boxinboxille voi ostaa harjoittelu oikeudet valmennuksen ajaksi. Kaikkiin harjoituksiin on harjoitusohjelma, sekä lisäksi saat kirjalliset ohjeet ja liikkeistä löytyy lisäksi tekniikkavideot.
Hinta 199 €.

Voit kerätä myös oman ryhmän ja sopia sopivan harjoitusajan.
Kysy lisää s-posti. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Saat harjoitusohjelmat, 8 ohjattua harjoituskertaa, kirjalliset ohjeet, tekniikkavideot, seuranta valmennuksen ajan.

Varaa tästä!

 

Juoksukurssit 10 krt, viikot 33-42

Startti
Starttikurssilla ei heti alkuun juosta kuin lyhkäsiä pätkiä kävelyn lomassa. Panostamme liikkuvuuteen, kehonhallintaan ja lihaskuntoon, jotta edellytyksiä säännölliselle juoksemiselle olisi tulevaisuudessa. Voit siis osallistua ilman aiempaa juoksukokemusta!

Harrastaja
Tämä kurssi sopii sinulle, joka olet jo hieman lenkkeillyt ja haluat nyt oppia lisää juoksusta. Sopii myös tauon jälkeen juoksun pariin palaavalle. Vaatimuksena kyky juosta rauhallista vauhtia muutama kilometri. Tavoitteesi voi olla esimerkiksi puolimaratonin läpäisy tai lisääntynyt jaksaminen ja toimintakyky arjessa parantuneen kestävyyskunnon myötä.

Tavoitteellinen kuntoilija
Tällä kurssilla mennään välillä jo vauhdikkaammin. Jos nautit kovistakin treeneistä ja omien rajojesi etsimisestä tai ennätystesi tavoittelusta juoksutapahtumissa, on tämä oikea valinta sinulle! Tälle kurssille osallistuville suosittelen aiempaa juoksukokemusta tai muun lajin parista hankittua hyvää peruskuntoa. Jos pystyt juoksemaan kevyesti (n. 6min/km) pidempiä lenkkejä ja lyhkäisempiä vauhdikkaammin, niin valitse tämä kurssi.

Kaikilla kursseilla panostamme myös lihaskuntoon, liikkuvuuteen ja kehonhallintaan, jotta pystyt juoksemaan rennosti vammat ja kolotukset välttäen.

Hinta 99 €

Kysy rohkeasti lisää: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puh. 040 766 2287

Varaa tästä!

Juoksijan oheisharjoittelu

8 krt viikoilla 43–50, (päivämäärä ja kellonaika tarkentuu myöhemmin)

Juoksijan oheisharjoittelukurssilla vahvistamme ja valmistamme kehoa niin, että kevään tullen voit vetää lenkkarit hyvillä mielin jalkaan, keho on valmis vastaanottamaan juoksun rasitukset!

Panostamme liikkuvuuteen, kehonhallintaan, lihashuoltoon ja voimatasojen parantamiseen. Saat uusia ideoita omatoimisiin treeneihin, ja siihen mitä juoksun kannalta erityisesti pitäisi ottaa oheisharjoittelussa huomioon. Opettelemme turvalliset suoritustekniikat mm. erilaisiin maastavetoihin ja kyykkyihin, jotka ovat erinomaisia voimaharjoitteita myös juoksijalle.

hinta 149 €

Kurssi sopii kaikentasoisille kuntojuoksijoille.
Kysy rohkeasti lisää: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
p. 040 766 2287

Varaa tästä!


Boxinbox logo TM
COPYRIGHT 2017 BOXINBOX

Webdesign: Mainostoimisto MI Suunnittelu