Ajankohtaiset kampanjat

Tälle sivulle päivitämme aina voimassa olevat kilpailut, kamppikset ja tarjoukset!

Tiedote 25.4.2020

Korona-tilanne elää koko ajan ja haluamme edelleen tarjota asiakkaillemme turvallisen mahdollisuuden harjoitteluun. Vastustuskyvyn parantamisessa hyvä fyysinen kunto, palautuminen ja terveellinen ravinto ovat tärkeitä – sekä korona-viruksessa, että muissa sairauksissa!

Salille pääsee nyt rajoitetusti harjoittelemaan. Avasimme varauspalvelun ja otimme käyttöön kaksi Training box –harjoitusruutua. Käytössä on ruudut 1 & 3, 2 ruudun toimiessa turvavälinä. Boxien välineistö on hieman vajavaista kahvakuulien ja aerobisten välineiden suhteen, mutta tangot, pallot, penkit, TRX:t ym. löytyy normaalisti. Ajankohtaisempaa tietoa boxien välineistä saat sosiaalisen median tiliemme kautta. Voit varata boxin itsellesi normaalien omatoimitreenioikeuksien avulla. Saat näin käyttöösi koko boxin yhdellä varauksella, boxi on kahden hengen harjoitusalue, joten voit ottaa mukaan myös toisen henkilön.

Aloitamme maanantaina 4.5. ulkotreenit pienryhmissä. Pidämme toiminnallemme ominaiset pienet ryhmäkoot, sekä sopivan turvalliset välimatkat laajojen harjoitusalueiden avulla.

Tuntikalenteri 4.5.2020-21.6.2020 / Ulkotreenit pienryhmissä: Lue lisää TUNNIT -sivulta.

Tiedote Boxinboxin asiakkaille

Korona-tilanne elää koko ajan ja haluamme edelleen tarjota asiakkaillemme turvallisen mahdollisuuden harjoitteluun. Vastustuskyvyn parantamisessa hyvä fyysinen kunto, palautuminen ja hyvä, terveellinen ravinto ovat tärkeitä - sekä korona-viruksessa, että muissa sairauksissa!


Mukaudumme olosuhteisiin ja tarjoamme palveluitamme asiakkaillemme eri tavalla. Tuomme palvelumme teille Military Crosstraining -hengessä: treenata voi missä vaan, milloin vaan. Toteutamme valmennukset etävalmennuksena ja välinevuokrauksen muodossa!

Military Crosstraining valmennus / 4vkoa

Kahvakuula Light
Kehonpaino + foamroller + Hyppynaru + Kahvakuulat 8kg+12kg, 99 €

Kahvakuula Medium
Kehonpaino + foamroller + Hyppynaru + Kahvakuulat 16kg + 20kg 99 €

Kahvakuula Heavy
Kehonpaino + foamroller + Hyppynaru + Kahvakuulat 24kg + 28kg 99 €

TRX®
Kehonpaino + TRX® + Foamroller + Hyppynaru 99 €

Boxinbox® välinevuokraus / 4vkoa

Painonnosto tanko + 2 paria painoja 99 €

Wattbike vuokraus 95 €

Wattbike treeniohjelma 49 €

Soutulaitteen, Skiergin ja Assaultbiken vuokraus 50 €

Vuokraamme välineitä jokapuolelle Suomessa, sekä järjestämme tarvittaessa verkkopohjaista käyttökoulutusta ja valmennusta! Kysy rohkeasti lisää!

Suosittelemme ottamaan sosiaalisen median kanavamme seurantaan, tarjoamme niiden kautta ilmaisia vinkkejä hyvän huolen pitämiseksi itsestään vallitsevassa tilanteessa! Boxinbox löytyy Instagramista, Facebookista ja Youtubesta. Tämän lisäksi suosittelemme Military Crosstraining -sivuja, joista vastaavat entiset erikoisjoukkosotilaat - he jos ketkä ovat tottuneet toimimaan vaikeissa ja erilaisissa olosuhteissa!

Kunnioitamme ja seuraamme Suomen Valtion suosituksia ja suljemme salimme ovet toistaiseksi keskiviikosta 18.3.2020 alkaen. Tämä tarkoittaa, että kaikki pienryhmätuntimme ja salilla omatomitreenaaminen loppuu toistaiseksi.

Seuraamme kansainvälistä ja kansallista tilannetta ja reagoimme tilanteen mukaan ja pidämme teidät tietoisena salimme tilanteesta viikottain.

UUTUUS! VAIHTUVAT KEVÄÄN PIENRYMÄPAKETIT

3 VAIHTOEHTOA – VALITSE ITSELLESI SOPIVIN:

BASIC:
Ohjelma ja omatoimitreenit 49 € (4 viikkoa)
ACTIVE:
Ohjelma & 4 ohjattua pienryhmätuntia & omatoimitreenit 99 € (4 viikkoa)
PRO:

Ohjelma & 8 ohjattua pienryhmätuntia & omatoimitreenit 149 € (4 viikkoa)

Pienryhmäpaketin kesto aina 4 viikkoa. Paketit sisältävät Boxinbox® treenipäiväkirjan, rajattoman määrän omatoimitreenejä 4 viikon jakson aikana, 4 viikoin välein vaihtuvan treeniohjelman, vapaasti valittavat pienryhmätunnit (voimaharjoittelu, Wattbike, Äijäjooga, KokoNaisuus kuntoon, liikkuvuus, kässäritunnit) sekä valmentajien konsultoinnin, missä rakennetaan jokaiselle itselleen sopiva tuntikokoonpano.

Tämä on uusi ja mukava tapa löytää itselle se paras tapa kuntoilla. KOKEILE ROHKEASTI!

GOLFIN OHEISHARJOITTELU

Kesä kääntyy pikkuhiljaa syksyyn ja kelit viilenee. Kesäkuumalla moni ajattelee että kroppa on heti valmis pitkiin lyönteihin golfkentällä, mutta onko se niin? Syksyn viiletessä osa huomaa että pitää vähän lämmitellä ennen lyöntejä ja pyöräyttää pari kertaa käsiä ja kiertää vartaloa, riittääkö se?

Valmennuksessa kehitetään golfissa tarvittavia fyysisiä ominaisuuksia, joiden avulla itse lajisuoritus saadaan toteutettua paremmin, tehokkaammin ja
turvallisemmin.

VALMENNUS SISÄLTÄÄ:
• harjoitusohjelmat
• 8 x ohjattua harjoitusta
• kirjalliset ohjeet
• tekniikkavideot
• valmennuksen seuranta

Pienryhmävalmennus max 6 hlö. Valmennuksen kesto 8 vko. 8 x ohjattua harjoitusta + 8 x omatoimiharjoitusta

Valmennukset tapahtuvat Boxinboxilla, jossa ryhmä saa harjoitella omassa rauhassa, ilman häiriötekijöitä. Omatoimiset harjoitukset voi tehdä valitsemallaan harjoituspaikalla tai Boxinboxille voi ostaa harjoittelu oikeudet valmennuksen ajaksi.
Hinta 199 €.

Voit kerätä myös oman ryhmän ja sopia sopivan harjoitusajan. Kysy lisää Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

© 2019 BOXINBOX. Webdesign: Mainostoimisto MI Suunnittelu

Sivuston kuvat: Riku Hasari, Marika Ijäs