Jouko Mikkola

JOTTA SINÄ OLISIT PAREMPI SINÄ!


Tavoitteena terve ja kivuton ihminen oli kyseessä liikkuja, työntekijä tai urheilija, jolla on riittävä kehon toimintakyky, voimatasot ja kehonhallinta riippuen siitä mitkä ovat yksilölliset tarpeet.

Olen sensovalmentaja, ammattivalmentaja, hieroja ja Senso Reflex Expert. Olen valmentanut ihmisiä, urheilijoita ja liikkujia vuodesta 2002 lähtien.

Teen yksilöllistä sensovalmennusta, kehonhuoltoa, toiminnallista harjoittelua ja hierontaa, jotta SINÄ olisit PAREMPI SINÄ!

SENSOVALMENNUS


Sensovalmennuksen avulla pystymme räätälöimään yksilöllisen harjoittelun juuri asiakkaan yksilöllisten motoristen tarpeiden mukaisesti. Näin yksilö saa maksimaalisen harjoitusvasteen ja tekee harjoitukset omaa motoriikkaa kunnioittaen. Käytännössä tämä tarkoittaa yksilöllistä tapaa tehdä sama harjoite esim jalkakyykky yksilön hermostoa ja aivoja sekä henkilökohtaisia tarpeita kunnioittaen jolloin loukkaantumisriski pienenee.

Sensokartoitukset eli motorisen profiilin kartoitus tehdään pienryhmässä tai yksilöllisesti sopimuksen mukaan. Kartoituksesta saa henkilökohtaisen materiaalin sekä yksilölliset tavat tehdä harjoitusta. Pienryhmässä kahden tunnin käytännön kartoitus ja harjoittelu. Jatkovalmennukset ja treenit pienryhmässä tai henkilökohtaisesti.

TOIMINNALLINEN HARJOITTELU, KEHON AVAUS, KEHONHUOLTO JA LIIKKUVUUS
PIENRYHMÄHARJOITTELU


Kolmen kerran treenit jossa tehdään toiminnallista harjoittelua keskittyen yksilön tukilihasten aktivointiin, liikkuvuuden parantamiseen sekä opetetaan yksilöllisesti huoltamaan kehoa jotta kehon toimintakyky paranisi. Mukana myös avustettuja liikkuvuus harjoitteita kehon toiminnan parantamiseksi sekä harjoitusohjeet.

YKSILÖLLINEN VALMENNUS


Yksilön liikkuvuuden, toiminnallisuuden ja kehontoimintakyvyn kehittäminen ja niihin liittyvien kehon haasteiden korjaaminen. Jotta pystymme harjoittelemaan kunnolla fysiikkaa tulee sinun olla kivuton, kehon tukilihasten tulee toimia sekä olla riittävä liikkuvuus. Kun olemme toimintakykyisiä saamme fysiikkaharjoittelusta tarvittavan hyödyn.

Yksilöllinen valmennus on hyvä aloittaa koko kehon kartoituksella jolloin saamme tarkan tiedon kehon haasteista, selvitämme onko lihaksissa jumeja sekä onko nivelien toiminta kunnossa ja katsomme kehon toiminnallisuuden. Tämän perusteella teemme yksilöllisen suunnitelman yksilön tavoitteiden mukaisesti. Yksilöllisessä valmennuksessa valmentaja auttaa ja tukee yksilö saavuttamaan omat tavoitteensa sekä ottamaan vastuun oman kehonsa hyvinvoinnista.

URHEILU JA KLASSINEN HIERONTA


Hieronnan avulla saamme lihaksesi jumit pois jotta kehontoimintakykysi palautuu. Pystyt toimimaan ilman lihaskipuja, niskan jäykkyydet ja niistä johtuvat päänsäryt helpottavat.

HINNASTO

 • Hieronta 45 min / 45 boxinbox asiakkaat 40€ (vastaanotto ja ajanvaraus terveyshuoltamo.fi)
 • Hieronta ja refleksien hoito 60 min / 59€, (vastaanotto terveyshuoltamo.fi)
 • Yksilöllinen kehonkartoitus, kehon toimintakyvyn valmennus ja sensovalmennus 60 min / 75€ (vastaanotto terveyshuoltamo.fi tai Boxinbox) Valmennukseen lisätään boxinbox paikkamaksu.

PRIMITIIVIREFLEKSIEN HOITO


Sinun kannattaa tarkistaa mahdolliset päälle jääneet primitiivirefleksit mikäli

 • sinulla on jumeja kehossa jotka uusiutuvat vaikka huollat kehoasi säännöllisesti
 • sinulla on tasapaino- tai motoriikan hallinnan haasteita
 • lapsella on lukemisen, matematiikan tai kirjoittamisen haasteita
 • lapsella on motorisia haasteita ja esiintyy kömpelyyttä
 • epäillään että lapsella on ADHD tai ADD, on ylivilkas tai keskittymisen haasteita
 • olet urheilija ja haluat varmistaa että sinulla on koko potentiaalisi käytössä eikä aivojen ja hermoston väliselle yhteistyölle ole mitään esteitä


Primitiivirefleksit kuuluvat oleellisena osana ihmisen lapsuusajan kehitykseen. Refleksien tehtävä on ohjata kasvuamme ja kehitystämme ensimmäisten elinvuosiemme aikana syttymällä ja sammumalla. Refleksit sammuvat tai kypsyvät pois riittävän käytön seurauksena aina seuraavan kehitysvaiheen tieltä. Usein kuitenkin seuraava kehitysvaihe syttyy, vaikka edellinen olisi vielä sammumatta, jolloin refleksi jää kokonaan tai osittain päälle. Tällöin ne jäävät haittaamaan toimimista, oppimista, keskittymistä, suunnittelukykyä ja stressinsietoa tai altistavat meitä kivuille, säryille ja eriasteisille loukkaantumisille. Refleksit voidaan sammuttaa ja näin viestin kulku aivojen ja hermoston välillä normalisoituu. Posturaalirefleksit kuuluvat olla päällä joten tarvittaessa ne sytytetään ja tukevat kehomme toimintaa.

Primitiivirefleksit, niiden kartoitus ja hoito

 • Yleisimpiä päälle jääneitä refleksejä ovat mm. moro, atnr, stnr, galant, amphibian, landau ja eri silmärefleksit. Päälle jääneet refleksit eivät ole sairaus vaan hidaste.
 • Päälle jääneet refleksit vaikuttavat ihmisen motoriikkaan ja kykyyn hallita kehoa ja tasapainoa.
 • Primitiivirefleksit estävät meitä käyttämästä luontaisia vahvuuksia ja kuluttavat voimavaroja. Näin ollen omasta potentiaalista on vain osa käytössä. Kehossa on koko ajan pieni stressitila
 • Refleksihoidoilla ja kotiharjoitteilla saadaan koko potentiaali nopeasti käyttöön


Jouko Mikkola

Coach
Sensovalmentaja / Action Types Certified
PGA Golf Professional
Scorebyte Consulting Oy

+358 400 449 979
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Boxinbox logo TM
COPYRIGHT 2017 BOXINBOX

Webdesign: Mainostoimisto MI Suunnittelu