fbpx

Wattbike – Ei mikään ihan tavallinen kuntopyörä

wattbike boxinbox hameenlinna

Ai mikä Wattbike? Ei mikään ihan tavallinen kuntopyörä, eikä mikään ihan perus spinningtunti!


BoxinBoxissa käytössä olevat Wattbiket ovat todennäköisesti maailman parhaita kuntopyöriä, loistavan ajotuntuman ja tarkan tehon mittauksensa ansiosta. Wattbike on huippujen työkalu, ja harrastajat suhtautuvat siihen intohimoisesti. Suomen pitkässä talvessa urheilijoilla ja valmentajilla on aikaa Wattbiken avulla harjoittaa fysiikkaa ja tekniikkaa täsmällisellä, mitattavalla ja motivoivalla tavalla. Pyörän ainutlaatuinen tekniikkanäyttö opettaa pyöräilemään myös taloudellisesti.

Wattbike on kehitetty British Cyclingin valmentajien vaatimusten mukaan. Saliltamme löytyy neljä mallia: Pro, Trainer, AtomX ja Nucleus. Trainer soveltuu kevyemmille pyöräilijöille ja Pro taas vähän voimakkaammille urheilun harrastajille. Trainerin vastus alkaa alempaa kuin Pro-mallin, muuten pyörät ovat identtiset. Nucleus vastaa Pro:ta, mutta on varusteltu isolla näytöllä, ja sillä voi suoraan kirjautua Wattbike Hub -sovellukseen. AtomX on puolestaan varusteltu teräväpiirto kosketusnäytöllä, joka sisältää mm. uuden intervallin rakentajan, jonka avulla kuski voi luoda parhaan henkilökohtaisen harjoituksen.

Wattbikien integroitu vaihteisto on nopeampi ja reaktiivisempi ja se antaa kuskin pitää kädet tangossa koko harjoituksen ajan. Mielenkiintoa tekemiseen lisää puhelimeen ladattava Wattbike Hub -app, josta löytyy erinomainen valikoima harjoituksia ja joka antaa valtavasti tietoa polkemisesta sekä harjoituksen sujumisesta!

Suomessa lajissa voi kilpailla aina SM-tasolle saakka.

wattbikestudio hameenlinna kestavyysurheilu

Wattbike-tunnille tultaessa ei tarvitse olla pyöräilyn harrastaja, vaan tunti sopii myös täydentämään muunlaista harrastustaustaa. Tunnille ei myöskään tarvita erityistä varustusta, mukavat urheiluvaatteet ja mahdollisimman kovapohjaiset sisäliikuntakengät riittävät, jollet omista pyöräilykenkiä. Varaa mukaan juomapullo ja pyyhe, sillä tunnilla tulee ihan varmasti tehtyä tehokas treeni ja hiki virtaa! Oman kehityksen helppo seuraaminen teholukemien perusteella ja mukaansa tempaavat treenit luovat yhdistelmän, jota on lopulta vaikea vastustaa - varaudu jäämään koukkuun wattbikeilyyn!

Lue lisää Wattbike tunneistamme.

Wattbike-viikkotunnit Boxinboxilla:

Ke klo 18.15/ Ellu
To klo 18.00/ Meri
Pe klo 17.15/ Petri
La klo 10.00/ Juuso


© 2021 BOXINBOX®. Webdesign: Mainostoimisto MI Suunnittelu. Sivuston kuvat: Riku Hasari, Marika Ijäs

Rekisteri- ja tietosuojaseloste.