fbpx

Bootcamp – ryhmähenki isoin asia

Bootcamp, finaali


Bootcamp suoritettiin kunnialla loppuun ja fiilis vikan kerran jälkeen oli erinomaisen hyvä! Ylitimme kaikki itsemme kerta toisensa jälkeen. Viimeisinä Bootcamp viikkoina löysimme omat rajamme ja rikoimme ne. Teimme enemmän ja enemmän kahvakuulaharjoituksia, jotka haastoivat kivasti koko kroppaa. Kahvakuulan heitteleminen oli aluksi hieman eksoottista ja omien varpaiden kohtalo tuntui melko karulta, mutta pikkuhiljaa saimme kuulan lentämään kevyesti kuin höyhen. Tai ainakin melkein.

Bootcamp sarjakuva

Sinikan tavoitteena oli tehdä kahdeksan kilon kuulalla puhdas yhdenkäden tempaus. Toiseksi viimeisellä kerralla hän onnistui! Eikä siis kyseessä ollut vain yksi suoritus vaan täysi sarja molemmilla käsillä. Tämän lisäksi Sinikka on ollut todella iloinen ryhmän ja Juuson tsemppauksesta, jota ilman kuula tuskin olisi noussut.
 
kahvakuula Sinikka
 
Pia uskalsi haastaa itseään enemmän ja enemmän ja poistua omalta mukavuusalueeltaan. Ja tulokset olivat myös sen mukaiset, voimaa ja kestävyyttä tuli roimasti lisää, samoin itseluottamusta. Bootcampin jälkeinen elämä Boxinbox salilla tulee olemaan Juuson ohjeiden mukaista: itsensä haastamista, palautumista ja monipuolista treeniä hymy huulilla.
 
kahvakuula Pia
 
Energiapakkaus Suvi puolestaan on hikoillut todella painavien kuulien kanssa ja näyttänyt muille, kuinka oikeasti treenataan kunnolla. Edelleen me muut ihmettelemme, mistä nainen energiansa oikein ammentaa. Päivällä, ennen bootcamppiä hän on rakentanut uuden piharakennuksen, pyöräillyt 30 km ja pessyt matot. Loppuverryttelyksi hän vielä ajaa nurmikon.
 
kahvakuula Suvi
 
Juuson ja koko ryhmän iloisen räväkkä meininki ovat kuitenkin omia saavutuksiamme isompi asia. Treenaaminen mahtavan ryhmän kanssa on ollut ilo, toivottavasti pääsemme vielä treenaamaan yhdessä myöhemminkin.

© 2021 BOXINBOX®. Webdesign: Mainostoimisto MI Suunnittelu.
Sivuston kuvat: Riku Hasari, Marika Ijäs

Rekisteri- ja tietosuojaseloste.