fbpx

Bootcamp osa 2

KESTÄVYYTTÄ JA LIHASKUNTOA ETSIMÄSSÄ

Puolessa välissä ollaan, viisi viikkoa edessä, viisi takana. Hyvin olemme pärjänneet! Tuntuu, että ylitämme itsemme jokaisena treeni kertana. Toki olemme kohdanneet täydellisen uupumuksen yrittäessämme irrottautua TRX nauhoista tai kun kahvakuula vain yksinkertaisesti painaa liikaa. Päällimmäisenä tunteena on kuitenkin tyytyväisyys siihen, että olemme uskaltaneet tulla mukaan.

HIIT-viikosta selvisimme hyvin! Hymyilimme leveästi jokaisen treenin jälkeen, tunnelma oli kuin suuremmallakin voittajalla. Bootcamp-Olympialaiset, täältä tullaan! Toki treenin aikana mieleen hiipi ajatuksia, kuten esimerkiksi, ”miksi tulin”, ”nyt ei PIIP jaksa” (ja kuitenkin jaksoi) tai ”kuinka kauan tää vielä jatkuu?”.
HIIT

Kuten muistatte, Suvi nauttii treenistä, jossa hiki lentää. Hän onkin huhkinut urakalla ja tuntuu, ettei naisen energia lopu ollenkaan. Usein, tunnin Bootcamp urakoinnin jälkeen ikiliikkuja suuntaa vielä ”vähän verryttelemään” Aulangon näköalapaikan portaille tamppaamaan… Suvi tosin toteaa, että yksi nousu riittää hienosti treenin päätteeksi, koska hän huhkii sen verran kovaa treeneissä, ettei yksinkertaisesti jaksa enempää. Mutta, kuten Suvi sanoo ”puolessa välissä ollaan ja täysillä loppuun asti!” Täytyy todeta, että Suvin tsemppaus tekee tunneista tosi mukavia.

Suvi

Sinikka on ilahduttanut itseään huomaamalla, kuinka nivelrikosta ja olkavarren hermopinteestä huolimatta 8 kilon kahvakuula alkaa pikkuhiljaa nousemaan kevyemmin ja kevyemmin tempauksessa tai rinnallevedossa. Sinikka on ollut myös tyytyväinen huomatessaan, että pärjää hyvin nuorempien joukossa. Hän tosin toteaa, että ”treeni täytyy kuitenkin tehdä järkevästi itselleen sopivilla kahvakuulilla”. Treenikaverien mutkaton suhtautuminen mummuikäiseen on ollut tärkeää. Tämän lisäksi valmentaja Juuson ammattitaito on auttanut sopeutumaan ajatukseen, että ihan kaikkeen ei kroppa enää taivu. Sinikka siis nauttii hiestä, hengästymisestä ja kahvakuulan huolettomasta läiskimisestä pehmeään hiekkaan.

Sinikka

Pia tuntuu yllättävän itsensä jokaisella treeni kerralla, kunhan vain uskaltaa haastaa itseään. Siirtyminen kasin kuulasta kahdentoista kuulaan ei ollutkaan kamalaa, vaan aika mahtavaa. Siinä huomasi, kuinka oma päänsisäinen ennakkoluulo tai epäilys on suurin este myös kuntoilussa. TRX-nauhoilla tekeminen on Pian lempiosuus treenissä, kuten kuvasta näkyy. TRX harjoitukset pakottavat koko kropan työskentelemään. Remeleissä ei voi vain huolettomasti roikkua, koko ajan pitää huomioida, että core pitää, eikä peräsin tai vatsa pääse putoamaan. 

Pia

Olemme kaikki olleet tosi tyytyväisiä Bootcamp treeniin, ja hieman jo haikeana mietimme aikaa Bootcampin jälkeen. Jos jotain olemme oppineet, niin tavalla tai toisella aiomme haastaa itseämme rohkeammin!

© 2021 BOXINBOX®. Webdesign: Mainostoimisto MI Suunnittelu.
Sivuston kuvat: Riku Hasari, Marika Ijäs

Rekisteri- ja tietosuojaseloste.