fbpx

Kuinka löysin Boxinboxin

ASIAKASKERTOMUS

Hei! Olen  Pia, innokas, melko uusi BOXINBOX® -salin käyttäjä, miekkailija ja väitöskirjatutkija. Aion kirjoitella tänne blogiin kertomuksia omasta saliutumisestani eli kuinka aloittelevalta kuntosalilla kävijältä hommat oikein luonnistuvat. Kerron kokemuksiani BOXINBOX® salin boxeista, laitteista ja systeemeistä. Koitan aina laittaa tekstin lisäksi muutamia kuvia tai videoita havainnollistamaa kirjoituksiani.

miekkailu oheisharjoittelu

Aloitin BOXINBOX® salilla käymisen syyskuussa 2020. Olin toki käynyt kuntosalilla ennenkin, siitä nyt vain sattuu oleman hyvin, hyvin kauan aikaa – kymmeniä vuosia. Kyllä, olen 45-vuotias. Harrastin ennen ensimmäistä saliuraani aktiivisesti ratsastusta, mutta ikävien sattumusten takia lopetin koko touhun (palasin kyllä ratsastuksen pariin myöhemmin). Saleilin muutaman vuoden, mutta eteen tuli opiskelut ja opiskelijaelämä ja sen jälkeen maailmanmatkailu ja kaikenlainen itsensä etsiminen. Se, että nyt palasin salielämään, ei kuitenkaan tarkoita sitä, että olisin löytänyt itseni…

Takaisin asiaan. Tyttäreni oli jo jonkin aikaa halunnut alkaa käymään kuntosalilla ja olin etsinyt sopivaa paikkaa. Etsintätyö tuntui melko turhauttavalta. Vaihtoehtoina oli joko elinikäinen sitoutuminen tai niin omatoiminen sali, ettei opastusta ollut oikeastaan saatavilla. Sattuman kautta BOXINBOX® sali mainosti lehdessä omaa toimintaansa ja niinpä viimeisenä oljenkortena otin sähköpostitse yhteyden Ahon Juusoon. Hänpä vastasi reippaasti, että olisimme oikein tervetulleita tutustumaan ja että opastusta on saatavilla ja mikä parasta: ei elinikäistä sitoutumista! Sovimme siis ajan, jolloin menisimme tyttäreni kanssa katsomaan mikä salilla oikein on meininki. No, tämähän vähän paisui, ja loppujen lopuksi meitä oli neljä tutustujaa, joille Juuso piti pienen alkuverryttelyn ja TRX®-treenin. Olimme kaikki erittäin positiivisesti yllättyneitä salin toimivuudesta ja jäimme sille tielle. Eräs todella tärkeä seikka miellyttävyyden kannalta on ehdottomasti mainittava: salin akustiikka on erinomainen! Salilla ei kaiu ikävästi ja vaikka radio on päällä, onnistuu jutteleminen ilman huutamista. Ja kyllä, tiedän, salilla nostetaan rautaa eikä jutella, mutta minä kyllä höpisen, vaikka itsekseni.

Niin, ja TRX®-nauhat ovat nauhat, joissa saa itsensä solmuun, vaikka minulle on vakuutettu, että ne ovat voimailulaitteet. Olen kyllä jo hieman saanut niitä kesytettyä ja tulen niiden kanssa toimeen.

Kuvassa alkuaikojen puserrusta pää punaisena renkailla, ei TRX®-nauhoilla.

renkaat boxinbox 

© 2021 BOXINBOX®. Webdesign: Mainostoimisto MI Suunnittelu.
Sivuston kuvat: Riku Hasari, Marika Ijäs

Rekisteri- ja tietosuojaseloste.