• #KOLMOSENHAASTE

    #KOLMOSENHAASTE

    VUODEN TREENIT VAIN 3 €/KERTA?!?

    Lue lisää!


MIKÄ ON BOXINBOX?

Täällä harjoittelukeskuksessa treenataan tosissaan, mutta hyvällä fiiliksellä! Boxinbox on kehittänyt konseptin, missä jokainen saa keskittyä täysin omaan harjoitteluunsa. Vuokraamme urheiluhallien tavoin harjoitustiloja erilaisiin tarpeisiin, joissa urheilija pystyy ilman keskeytyksiä tekemään omaa ohjelmaansa.
 
Tiloistamme löytyy mm. Eleikon voimaharjoittelupisteitä, Wattbiken sisäpyöriä, Concept2 soutulaitteita sekä Woodway Curve -juoksumattoja.

Harjoittelualueita pystyy yhdistämään haluamallaan tavalla ja aerobisia laitteita voi vuokrata yksittäin tai vaikka koko studion kerralla. Idea on yksinkertainen: Rakenna itsellesi sopiva treeni ja varaa siihen sopivat boxit. Lue lisää
Boxinbox 700x500
BY ELEIKOVOIMAHARJOITTELU

BY ELEIKO
VOIMAHARJOITTELU

BY CONCEPT2SOUTU

BY CONCEPT2
SOUTU

BY WATTBIKEPYÖRÄILY

BY WATTBIKE
PYÖRAILY

KAIKKI MEHUT IRTITANKKI

KAIKKI MEHUT IRTI
TANKKI

TUPLASTI PAREMPIENDURANCE

TUPLASTI PAREMPI
ENDURANCE

BY WOODWAY CURVEJUOKSUHARJOITTELU

BY WOODWAY CURVE
JUOKSU

LIIKKUVUUS JA PALAUTUMINENKEHONHUOLTO

LIIKKUVUUS JA PALAUTUMINEN
KEHONHUOLTO

MONIEN MAHDOLLISUUKSIENSKIERG

MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN
SKIERG

ELÄMÄNTAPANA URHEILU

ELÄMÄNTAPANA URHEILU

Yrittäjä Juuso Aho

Olen entinen erikoisjoukkosotilas, nykyinen urheilijoiden oheisharjoitteluun syventynyt yksityisyrittäjä, joka on palannut maailman kierrokseltaan takaisin syntymäkaupunkiinsa Hämeenlinnaan. Työkokemusta itseltäni löytyy erikoisjoukoista, Formula1:stä, sekä yritysjohtajien valmentamisesta.

Viime vuoden aikana minulle selvisi että tarvitsen omat toimitilat jotta voin ammattimaisesti valmentaa haluamallani tavalla asiakkaitani. Boxinbox on monen vuoden suunnittelutyön tulos ja vastaa toimintaperiaatteeltaan vuosien varrella kohtaamiini haasteisiin. Uskon valmentajien ja personal trainereiden yhteistyöhön ja mahdollisuuteen oppia toinen toisiltaan. Tarjoan harjoituskeskuksen tiloja kaikille vapaasti vuokralle ja toivotan  Boxinbox-salille tervetulleiksi eri lajien urheilijat ja valmentajat, kuntoilijat ja personal trainerit. Lue lisää

Tervetuloa urheilemaan

Toimisto auki
ma–pe klo 15–18,
la klo 11.30–13, su kiinni

Sali auki kulkuluvalla:
Joka päivä klo 6–23

Osoite
Aulangontie 1 B, Hämeenlinna

Yhteystiedot
info@boxinbox.fi
p. 044 241 9403
Boxinbox logo TM
COPYRIGHT 2017 BOXINBOX

Webdesign: Mainostoimisto MI Suunnittelu